Anund Farm lan Vīķe jogging track

Anund FARM jogging track

Kanggo sing pengin njupuk ski sumilir utawa panas mate becik rong tilase babak taun mbukak. A cendhek trek rada gelombang lan murup i Anundgård ing 2,5km. Saliyane ana trek sulih luwih ing 8km (t.o.r.) saka Anundgård kanggo Österström, kang nyambung cekak. Camping cocok kanggo wiwitan / Rampung karo fasilitas parking apik sing Holm Sagita, Anund Langkawi School lan Österströms Estate. Ing mangsa, trek sing katahan saya ing kondisi apik nalika salju tutup ngidini. Sisih tengen sampeyan bakal tansah golek status trek saiki. cahya Electric kanthi otomatis lan tetep ing nganti jam 22:00.

Contact kanggo informasi:
Max Wikholm 070-669 44 52
.
laporan paling anyar
saka alur:

Holm Wallén Trails Map
(kanggo ukuran luwih gedhe – klik kene)

informasi luwih lengkap karo peta, etc.. bisa ditemokake ing skidspår.se:
Skidspår.se / Västernorrland / Sundsvall / Stockholm embankment
.


.

Vīķe jogging track

Vīķe Relay, tahunan skidarrangemang ing Vīķe.

Malah ing Vīķe punika 2,5 kilometer saka tilase dikenal kanggo stafettävlingar taunan. Trek murup lan wiwitan lan Rampung ing sekolah Vīķe. Sampeyan uga bisa milih daur ulang luwih cendhek 1 km. trek dikelola déning Vīķe senyawa Kerja.

 

Kontak katerangan wis rampung kanthi manual karo tandha ing lampu ing roti, ndeleng tandha ing titik. Lampu bakal mateni otomatis 21:30.

 

Contact kanggo informasi:
Holger Sahlin 0692- 500 38

 

informasi luwih lengkap karo peta, etc.. bisa ditemokake ing skidspår.se: Skidspår.se / Västernorrland / Sundsvall / Vīķe
.


Apa bakal kondisi ski?
Detailed weather lokal forecast for Holm ing dina teka bakal ndeleng sampeyan ing weather.

Back to / Leisure