Jaktskyttebana

Welcome to Holm Hunting riffle ing Vīķe kanggo laku target. Ing trek sing path target ril kanggo njupuk ing target obah. Ana loro “skjutholkar” karo support M.M. kasedhiya. cemilan- lan kamar patemon uga kasedhiya ing bangunan padha.

Kanggo pesenan lan informasi:
Trek editor Ulf Andersson
070-679 20 48 utawa 073-801 95 57

Karta fällda älgar
t.

Back to / Leisure