Vettenbacken

Savvy Hill punika area ski kulawarga kanggo gedhe lan cilik karo kapentingan alpine. Kene loro ngangkat karo slope luwih gampang kanggo anak lan wiwitan, lan slope maneh bolder kanggo sethitik luwih aman. Kajaba iku, ana sledding cilik gunung sabanjuré kanggo Family. slope Savvy mimpin Sundsvall wilayah kang paling tuwa lan paling ayu – läs artikel om backen i ST, 27/1 -13. Hill dilakokno dening sukarelawan Vette Alpine Yen lan dumunung ing Vättaberget mil a lor pasamuwan Holm kang.

Hill terus akhir minggu biasane mbukak lan preian sekolah kanggo kondisi salju. Ing Vättaberget malah Gubug anget lan papan ndhelik kanggo memanggang lan vintermys.

Trail Map, klik kanggo nggedhekake.
Trail Map.

kaca facebook Vette Alpina kang:

kontak:
Savvy ski gunung vettenalpina@gmail.com.
CEO Andreas Hassel 073-0635491.
bendahara Roy Resare 0692-105 11.

Homepage karo jam mbukak:
vetten.se

Back to Leisure