Buku Tamu

Welcome to nulis sembarang saluran lan ninggalake tandha ngisor Buku Tamu ing.
Guestbook punika wonten ing statistik manca saka kaca paling-dibukak distrik Holm kang. Nanging, iku asring banget wong nyerat soko. Mundhakaken swara!

Ninggalake Salam utawa ngomong apa sampeyan mikir babagan soko sampeyan wis ing atine!

11 thoughts on "Buku Tamu

  1. Akomodasi Holmbo lair Östbyn nganti sekolah diwiwiti, Aku aran panas kanggo Holm. Isih duwe kanca lan kenalan ing desa lan ngrasa kaya ngarep nalika aku ana. Greetings saka Gun.

  2. Woy. Holmbygden. Mung pengin nandheske sing Midsummer Meet ora kelakon taun. Susah bisa koyone ya. Nanging nalika wong-wong sing kudu nyopir soko karo smear, Lan malah ngapusi bab, Ord.vakter Bet, swasana manah, etc.. Banjur supaya awaké dhéwé Midsummer Meet rawuh Graven..Rockabilly Pemberontak .
    Wis tau dimaksudaké kanggo trick / jotosan sembarang .Därmed kita matur kanggo kita lan pangarep-arep sampeyan bisa njaluk mergo ing distrik iki sing bisa bisa luwih saka apa kita padha nyoba kanggo
    Kind o Greetings Jujur
    Hans-Erik Nordin
    ROCKABILLY pemberontak Sundsvall
    Kita uga nuwun kanggo wong 2 Seasons sing padha .

    • Hey alla Pemberontak Rockabilly,

      Iku saka asosiasi kita banget boring (!) krungu bab iku ing Luwih Midsummer Meet ing Holm. Sad krungu crita. Yen ora, iku banget ngormati iniative kanthi aransemen lan seneng-seneng karo kabeh pengunjung kanggo deso.

      Thanks kanggo kabeh karya sing sijine mudhun!
      Development distrik Holm kang

    • Lucu banget bikin ngakak krungu sing dawa-kadohan tamu appreciate lan ngunjungi situs kita!

      Regards
      #ShepherdsHut, liwat
      Niklas Wikholm

  3. Sugeng website gedhe!
    Saiki sampeyan uga kudu Panggenan URL, contone, pratandha ing kabeh nilai entri kanggo distrik Holm.
    /Karl Blomberg

    • Matur nuwun kanthi sanget!
      Ya, idea wis disabetake kita karo. Supaya adoh, Nanging, ora jenis bab digawe – proyek uga kanggo digawe dening wong… We are seneng nganti kabeh sing mbantu kanggo pasar dhéwé, amarga supaya adoh wis nyebar mung liwat vernacular lan internet ing umum.
      Thanks kanggo saran!
      /Niklas Wikholm, webmaster

  4. Punika gedhe kanggo njaluk email ing Ulla Lindenberg ing situs Internet anyar saka distrik Holm. warta paling anyar ing nulis Asal-Usul kanggo kula digunakake saka Imam Carl-Heinrich Smuzzler (Assalamu'alaikum penulisan) nalika fastidiously dibukak huruf karo prices gampang “Nix Pix” lan “Costa Free”. Godhong padha banget kanggo maca bab kabeh distrik. Mulane, Aku katon nerusake kanggo akeh jinis iki layang.
    Thanks kanggo situs gedhe sing saiki Aku gabung karo pelanggan.
    Peter partner saka Vikholms i Anundgård

  5. Tansah seneng maca bab apa wis kedados ing sakcedhake langsung minangka break mung maca bab apa wis kedados ing bagéan tengah saking kotamadya.
    Kudos kanggo sing saged kanggo kita sing kasengsem, mugi sampeyan njaluk bantuan needed kanggo ngrampungake iki.
    Kabupaten Holm iku panggonan paling aku wis wis ing sak luwih saka 60 – urip taun supaya adoh lan mbokmenawa bakal tetep dadi….

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *