#ShepherdsHut

HBU står för Holmbygdens Utveckling.
senyawa iki kawangun 1996 supaya kanggo ningkataké Holm-
pembangunan gden. Keanggotaan ing hubungané mendak lagi penginsaka i aktivitas Association utawa mung entuk manfaat Kabupaten. Keanggotaan ing biaya kurang, nanging karo entuk manfaat gedhe kanggo bisnis kita lan deso. Sinau luwih lengkap kene carane utawa kulawarga dadi anggota.

#ShepherdsHut, dening webmaster Niklas Wikholm, operasi situs iki – Holmbygden.se. We welcome komentar lan saran ing bab sampeyan pengin ing website kene.
Yen sampeyan pengin nyebar “Holm News”, sampeyan bisa nindakake iku kene.
Läs mer om vår hemsida Holmbygden.se.

Ing goal dhasar saka HBU kanggo ngreksa lan berkembang kapentingan ing distrik,
kanggo:
● Tambah masyarakat lan uga-kang residents ing distrik, supaya kabeh pedagang,
senyawa, organisasi utawa individu nimbang iku migunani kanggo dadi
medlemmar i #ShepherdsHut.
● ningkataké pangerten luwih antarane senyawa distrik, perusahaan, organisasi lan
individu.
● ningkataké bhinéka lan tambah wilayah integrasi.
● usaha kanggo long-term lan pembangunan stabil ing deso.
● wilayah pasar kanggo panggonan, tambah Employment lan pariwisata.
● nindakake macem-macem kegiatan kanggo residents.
● kerjo karo tlatah saubengé.

BLI medlem i #ShepherdsHut!
Följ Holmbygden.se och prenumerera på nyheter från HBU
mail- lan dhaftar telephone – Mlebu kene kanggo nampa mailings kita
Papan Association
Rapat lan menit

Ganti: Aku april 2013 Meeting Annual mutusaké kanggo ngganti jeneng asosiasi kanggo “Development distrik Holm kang” (sadurungé “Development distrik Holm kang, Business & Tourism”).