Rapat lan menit

Kene sing bakal nemokake protokol lan informasi bab rapat-rapat.
Protokol sing disimpen ing “pdf-format” utawa “tembung-format” lan mbukak ing jendela anyar nalika klik wong. Yen sampeyan pengin download document, klik tengen lan pilih “Simpen Target Minangka…” (utawa padha karo ing browser Panjenengan).

Kanggo maca dokumen PDF sampeyan kudu
saka Acrobat Reader (download kene).

HBU F / rapat-rapat Senyawa T
120313 Menit saka Meeting Annual (ora diatur).doc

patemon Idea Holm kanggo Holm urip

Österström, 16/1 2013 VISA.

  • training Survival Thomas Åslin dianakaké sadurunge Natal narik kawigaten akèh wong lan iku ngolèhaké kauntungan gedhé kanggo keamanan Holm. Bisa dadi latihan taun.
  • turbin angin dimaksudaké dhuwit deso Holm teliti kanggo residents. Aja supaya ing kontak karo wong-wong mau lan setuju, antara liya. dalan kanggo Nötåsen shoveled. Measuring mast kabongkar ing Februari lan construction bakal. Sembarang asosiasi bisnis bisa ngenteni lan kita bakal weruh apa wujud saka organisasi paling cocog kanggo nampa sangu deso. kontribusi bakal apa entuk manfaat kabeh distrik.
  • Informasi ing kahanan karo Home Senior lan Housing Guru.
  • biaya ONLY 30 SEK kanggo njaluk tas saka sembako hemkördfrån ICA Liden liwat servicelinjen. Sinau luwih lengkap babagan cara iki.
  • Tommie dicenthang karo Björn Nordling – Mittlandia teka lan pirembagan bab proyèk Leader (tanah Bygdsiljum bidrag). Dheweke ora bisa rawuh dina. nyoba maneh.
  • Macken ditutup permanen. Terus operasi pilihan / sewa dipun sinaoni!
  • proyèk Leader rembugan minangka solusi kanggo drive majemuk proyèk kontemporer ing wilayah contone. bisnis / mack, expansion broadband / telephony, panggonan (m.h.a. Heico Basten). Sedhela nyumbang lokal 30 % biaya lan liyane saka ngawèhaké support. 30 %-biaya bisa rego karya volunteer. Inspirasi saking proyèk liya bisa ditemokake ing landsbygdsnätverkets projektdatabas.
  • Suggested bisa. sinau utawa disualekno kawruh saka Alby lan Ljustorp carane padha mbukak stasiun bensin / toko.
  • Funny sing anyar Bocah kulawarga dipindhah kanggo Holm. Apa Hiring Lars-Åke Sundberg. omahé More P disaranaké kanggo nyoba kanggo nyewa metu, aran gratis kanggo kulawargané karo anak. A cara sing apik kanggo “prov-bo” lan banjur yen perlu. bisa kanggo tuku.
    Waca omah-omahé for sale lan rental.
  • situs fitur kanggo kanggo nyhet lan kalender wis dipunwiwiti kanggo digunakake, kotang!
  • bus Tours rembugan. Lengkap, bukak saiki saka 2008, sanajan populasi cilik. Dadi nomer padha per bus kanggo Kovland saka Indal Liden minangka Holm. More tuwo pindhah bis saiki Holm kanggo kutha, kanggo blanja ing Birsta M.M.. awit iku mung biaya 100SEK / sasi (!!) för dem att åka buss inom hela kommunen. Pancasan ing bisa. turändringar bakal kita. cukup Funnily, pengin Dewan County kepengin Cut bali 30% ing bus, nalika kotamadya kepengin kanggo pindho transportasi umum kanggo 2020. apik support tengah, ana ing padesan lan Holm. Waca liyane babagan commuting Holm-Sundsvall.
    Komentar utawa ändingsförslag ing bus / kaping bis sing tansah welcome underlines kadohan Tommie mlaku; tommie@trapatronen.se .
  • koran Liden, kang uga diterbitake ing Holm, takon materi liyane kanggo unsur lan seneng nampa saran saka kaca Holm.
  • es iki ora mestine bakal flushed ing taun, nanging saiki sing tanggung jawab kanggo panjalukan durung dipunwiwiti flushing. Ana anak ana ndhisiki Ès beku lan saiki dianakaké uga “disco skate” ing wayah wengi kanggo amba utawa cilik!
  • Wis bubar script ditulis lan soundtrack ing Holm kanggo release movie mbesuk. Inspiration wis dijupuk saka lingkungan ayu munggah kene.
    Jessica Falk piyambak karo nggawe soundtrack.
  • Sabanjure wektu Holm-rapat / tanggal durung ditemtokake, ndeleng ngisor.

Making patemon sabanjure:
– Tommie mriksa maneh karo Björn Norling yen lan nalika wong bisa teka menyang rapat sabanjuré pimpinan project kanggo pirembagan bab pemimpin, banjur kita arep ing wektu lan tanggal.
– Janne Vinroth mriksa Lowongan karo Alex yen bisa kanggo sewa stasiun / pump nganti luwih kabar. Sidang sadurungé ing mangsa cedhak bisa needed iki.
– Niklas manggihaken sadurunge interested, Janne, nyimpen lan nuduhake kita kapentingan.
– Gunilla ngobrol karo ICA Kovland saka kapentingan ing Holm Hall minangka cabang.
Niklas fixar en idé-låda på Holmbygden.se där man enkelt kan skriva förslag på vad som behöver göras i Holm.

Församlingshemmet 5/12 2012 VISA.

  • Wong ing hubungané karo ICA Kovland kasengsem Ica holm bale.
  • Göran Loviken pemikiran yen bisa nyilih AED kanggo acara Gimåfors. Ya iku bakal seneng dadi ngendi iku sibuk. Ollé Frisk wis plans dhasar / dana kanggo ngleksanakake defibrillator lan dhuwit disambung menyang.
  • 16 desember, latihan karo Thomas Åslin babagan SMS lifesaver anyar.
  • Ing turbin angin iki rembugan luwih.
  • HBU bakal njupuk rapat gegayutan. senyawa ekonomi coupled turbin angin s.c.. dibangun peng.
  • Kita bakal nyoba kanggo ngajak Björn Norling, mittlandia angående leaderprojekt i Holm.
  • Calendar kasedhiya ing holmbygden.se/kalender ngendi kabeh hubungan kanggo sijine rapat-rapat lan aktivitas. Sampeyan bisa ndeleng tanggalan kang ora Freeport karo rapat-rapat hubungan lan aktivitas sadurunge panggolekan menyang.
  • telephony tetep penting, lan tanggungan. tanggung jawab Kutha kang. weker keamanan.
  • Bad image of Holm Österström karo jaringan komunikasi miskin lan Internet. Wong sing wis comviq antara liya. duwe jangkoan miskin munggah kene. Iku bisa kanggo njaluk sing komunikasi luwih?

Making patemon sabanjure:

  • Tommy katon munggah ing project leaderboard.
  • Janne vinroth dipikir marang ang asosiasi ekonomi. dibangun peng.
  • Gunilla ngobrol karo ICA Kovland saka kapentingan ing ICA bale holm
  • Lars-Goran telpon Ica Muter ang. Kanggo supaya pangan lan kanggo Holm.

patemon sabanjure: Wednesday 16:e januari kl:19.00 ing Österström.

Holm Sagita 21/11 2012 VISA.
  • patemon Previous: Apa mengkono kanggo sekolah dina iki?
    Superintendent Hans-Olof Sandström ngandika kang ngedika kabeh tuwane (ora - ora Patrik eg) lan wong-wong padha seneng duwe anak in Liden. masalah lokal padha rembugan luwih.
  • patemon Previous: Wis asosiasi distrik Österström tetep? Iku bakal dadi gym ing Österström?
    Ora ajang party tetep dina. Billy luh metu nedervåning, bakal akomodasi pribadi, Facilities ngrancang njaba - kanggo kabeh Holmbor. informasi sing luwih Holmbygden.se/foreningar/osterstroms-bygdegardsforening/.
    Bagarstugan tetep karo senyawa kanggo rental.
  • patemon Previous: Flyers bab situs lan patemon bakal digawe lan sijine ing mailboxes sak Holm. Prasetiya ditulis dening Niklas, dikirim menyang Patrik dening Anders ("Konco entuk disewakake") Telpon kabeh 500st printing. Prasetiya duwe 121121 wis wektu disebarake saka Gimåfors kanggo Anundgård. Ingela, Kent A, Catarina lan Kent luwih menehi bahti N.
  • patemon Previous: Nelpon ing Holm! We kudu nyoba kanggo nggunakake apa ing desa iki kanggo kabutuhan kita. Niklas wis mlebu karo Flyers, kang wis / bakal mbagekke.
  • patemon Previous: Kita bisa ndandani piknik hearty ing Sjöändan persimpangan karo tampilan kanggo Holmsjön.
    Catarina / Kent wis ora tak ditahan saka Agensi Pengangkutan cocog, bakal bali. Nanging, sampeyan ora bisa ndeleng lake ing ... iku pancene sing apik party alas kang kiwa?
  • patemon Previous: Apa munggah karo pump bensin. Alexander misale jek arep njaluk nyisihaken saka kumpa? Wis ngedika karo Pema kanggo refueling. Apa ora muni kaya padha arep njupuk liwat "stasiun gas". Luwih apik yen wong / asosiasi kepengin kanggo njupuk liwat. Nggawe asosiasi desa / pengusaha? Luwih gampang kanggo njaluk panganggo dhuwit minangka. Apa kumpa duwe dina? daya, kortautomat m.w.?
    Janne dicenthang karo Alexander cara kerjane saiki:
    Sampeyan bener kang Alexander kepengin kanggo njaluk nyisihaken saka iku. Kepengin dadi, Nanging, adol kulkas, compressors, etc.. nalika kumpa. Kita uga rembugan macem-macem opsi.
    Conto takeover sing saka Sollerön, Dalarna. A model kanggo kita?
    Katon carane wong wis rampung ing protruding anchor kedudukan lan Sörbygden?

    Kent mriksa luwih karo Pema ...
  • patemon Previous: Thomas ngecek karo Ljustorp carane padha mbukak pump lan nyimpen ing model bebarengan.
    Ngedika karo mantan rowange, asosiasi desa ndarbeni nyimpen karo kabeh Gadgets (mesin pembeku, Kyl etc.). Banjur padha nyewa metu kanggo pengusaha sing nganggo iku. Kene ing Holm, kahanan iku sethitik beda karo pemilik pribadi saka properti, banjur arep ngedol mesin pembeku o kulkas nalika stasiun gas.
  • pajak payroll Lower ing Holm kanggo sawetara perusahaan p.g.a. iku ing wilayah support (pitu, penerbangan lan taksi transportasi). Janne wis drifted sadurunge ing Taxi Operasi. Niklas nyerat karo perusahaan ing website kanggo ngrangsang Entrepreneurship ing Holm.
  • saka muter ing Stugun pisanan ... 4 lag, taun sawise 125 lag. kompetisi kuwi kudu bisa kanggo bisa kene karo, utamané karo ramps anyar nggoleki watara lake.
  • We kudu warta positif ing makalah lan Holm internet.
  • film TV wis digawe Cagak ing panas. kasedhiya?
  • 700 € karo lelungan lan prau M.M.. saka Poland.
  • ing. angin: Kabel wis digambar kanggo Lövåsen saka Liden. Tanks kasedhiya kanggo expansion ing mangsa punika. Dibangun diskuterades Peng.
    EULOS wis dijupuk saka project saka Vinbolaget.. Ora Enggo bareng bakal didol. EULOS duwe kapentingan kanggo duwe kontak karo desa langsung lan menehi kita byapengen langsung tanpa kotamadya minangka intermediaries. Priksa manawa kita kerjo lan ora saingan antarane klub ing Holm.
  • Ora akeh prasetya dina kanggo tetep munggah ndadékaké kanggo scooter. Wong ora teka munggah lan mbukak snowmobiling ing ombone padha. susah.
  • Tips luang! Skating rink saiki Lillsjön lan Anundgård Lake.
  • Kudu perayaan Lucia 13:e ing Church.
  • Julaktion house paroki ing rong minggu. info malah luwih ing pangayoman saka kacilakan ing backwoods. Penangkapan jantung (operator SOS nemtokaken) kecelakaan lalu lintas, geni lan kudratingsun (RTJ printah internal nemtokaken) sesambungan liwat SMS ing backwoods. (Ljustorp, Holm, Överturingen, North Hazel lan Magpie lokasi nyoba).
  • Heico Basten, konsultan panggonanaccommodation in Stöde (Originally saka Walanda), ngedika bab kang Destis perusahaan lan kesempatan sing. Driver kerjasama support kabupatèn a socalled. Leaderprojekt. Gereja project kang. 2 kulawargané pindhah menyang, 3 Fam. kira, 1 kanggo kita. VarVar emigrants bl. a. liwat EU:pameran migration paling gedhé ing Holland, situs, skills communities.IT dibutuhake Sundsvall. Akeh pengin bisa ing kutha, nanging tetep ing deso. Ing kadohan kanggo kutha ora masalah ing cilik sing. Ora akeh ngatur kanggo ngedol omah saiki ing Holland, nanging akeh perlu proyek. atraksi iku kerjasama alam lan livskvalitét.Ett karo Heico lan perusahaan Destis bakal entuk manfaat Holm. Funding dibutuhake, Nanging,. A project Leader bisa diwiwiti. Sampeyan mbutuhake prasetya njaga. Björn Norling, Mittland, bisa ngomong liyane lan ngerti cara kerjane.
  • Priksa manawa salah siji saka saben asosiasi bakal ing patemon sawijining sabanjuré.
    HBU F/T – Holmbygdens Utveckling Företagand och Turism – Erica Forström (kontak Janne)
    Holm kang Sports Club - utang Eliasson (Thomas kontak)
    Holm kang Local History Society - (Thomas kontak)
    Holms Husmodersförening - Greta (Ingela)
    Draka klub gunung snowmobile - Motorcycle lan snowmobile - Jan-Erik Nilsson (Kent)
    PRO Holm - Staffan Andersson
    Gimåfors Bygdegårdsförening –
    asosiasi perdagangan Vīķe-MediaWiki - Holger Sahlin (Max)
    Österströms Bygdegårdsförening - Carina Hultman (teka?)
    Österströms Estate - (Thomas)
    Sandnäset - Diane (Pontus)
    Roland (Janne)
    Fiskevårdsområdet - Stefan Maina (Pontus)
    Dewan Gereja - Ulla Grelson (teka?).
  • Sabanjure Tanggal 5:Desember ing 19:00, Församlingshemmet. Gunilla weruh apa kita bisa nyilih sekolah, Utawa Församlingshemmet. Gunilla weruh apa kita bisa dadi ing sekolah, Utawa Församlingshemmet. Niklas mbewarakke patemon sabanjure ing website lan liwat e-mail.

Holm Sagita, 18/10 2012 VISA.

  • Sekolah dina iki? Kajaba iku, ing p.g.a saiki dormant. guru sing wis ilang. Sapunika, lack of basis anak Nanging, ndadekake biso dibantah skolort punika paling apik ing wektu iki. Apa aku ngerti iku kita perlu liyane anak (!) supaya mlaku sekolah lan kualitas.
  • We kudu nyoba golek "bab kita" ing Holm. Mbok siji wilayah panah sing profile us, uga umpamane. Näsåker wis Festival Urkult lan sijine distrik ing peta.
  • We kudu luwih ing bisa marang gol umum saka desa, nggawe kohesi ing Holm.
  • Kita bisa ngatur byafest taunan kanthi fokus relatif panah. T.ex. ing countryfestival.
  • Bisa noto mangsa dadi soko? Njaluk tanggal sibuk, wektu taun, Boten kados panas. Ideas for ana.
  • Piala Holm kaya iki ditarik relatif sawetara wong - paling pemain. Luwih karo Lilla Holm Piala, akeh tuwane. Nanging, banget competitive karo cangkir liyane. lomba Boules dianakaké sak mangsa panas uga dianggo karo pengunjung lan nggunakake garis cemilan.
  • Wis asosiasi distrik Österströms tetep? Iku bakal dadi gym ing Österström? Dicenthang metu patemon sabanjure.
  • En del vet fortfarande inte om Holmbygden.se. Flyers kudu digawe lan sijine ing mailboxes sak Holm. Flyer kanggo digawe i syfte att marknadsföra Holmbygden.se och nästa möte. iki glethakaken ing mailboxes.
  • Paling wis dipindhah kanggo jero Pipe Apike. Lah? Wong kudu kesengsem distrik Holm ing umum uga.
  • Nelpon ing Holm! We kudu nyoba kanggo nggunakake apa ing desa dina iki kanggo kabutuhan kita, t.ex. tukang kayu, lapisan karpet, pelukis, Österströms Estate. Företag finns på Holmbygden.se/foretag. More olèh nambah menyang ngendi free! Bakal skrivaa ing Prasetiya.
  • Cagak wis nyewo ing desa lan padha mriki. saiki bakal pindhah bali menyang Polandia, nanging kasengsem kanggo tetep ing Holm. A anyar bakal pindhah ing ana saiki. Ana perlu kanggo nggawe kui luwih gampang kanggo nyewa ing Holm. Iku nengsemake wong tataran mengko dadi warga permanen.
  • Ana tansah saiki lan ana tansah kapentingan kanggo mindhah menyang "The anyar mbangun". Ana perlu kanggo omah rental. Banget ala "Senior ngarep" lan "Housing Guru" wis mismanaged.
  • bisa kita ndandani ngaso becik Holmsjö Entot ing persimpangan karo tampilan kanggo Holmsjön - "Gateway kanggo Holm". Diajak departemen transportasi yen iku oke kanggo nggedhekake prapatan ngendi wis banget persil kasedhiya. Sampeyan bisa njaluk kontribusi kanggo iki déning pamaréntah provinsi. Ndeleng Authority Lintas kesempatan kanggo rapat sabanjuré.
  • konkrit boten wis watara Affär'n for sale. Kepentingan, Nanging,, nanging boten wis teka tembakan.
  • Status pump bahan bakar rembugan. Alexander kepengin supaya iku, utawa kudu wong liya njupuk care saka iku? Kollas munggah kanggo patemon sabanjure.
  • We kudu diajak Ljustorp babagan padha mbukak pump lan nyimpen ing model bebarengan. Ndeleng kontak ing Ljustorp kanggo patemon Nostalgia.

.
HBU’s dokumentsamling (kanggo direktur)
Läs dokument och protokoll från möten (öppnas i nytt fönster).
1. Mlebu ing Google Drive karo akun Google.
2. Banjur klik “Sambungan karo kula” ing kiwa kanggo golek folder HBU kang.

ora bisa log in! Missing akun Google!
Wis email Gmail sampeyan kanthi otomatis duwe akun Google. Yen sampeyan ora duwe, gör ett Google konto här, mung njupuk 2min!

banjur klik “Aku luwih seneng nggunakake alamat email sandi saiki”, sampeyan bisa nggunakake alamat email saiki minangka akun Google tanpa nggawe alamat Gmail.