kontak

Welcome to krungu saka sampeyan senyawa kita HBU usulan-usulan, Komentar, utawa yen arep takon soko!

Emailing utawa nulis kanggo kita ing formulir ing ngisor iki lan maca kanggo webmaster, Niklas Wikholm. Yen perlu utawa dikarepake diterusake menyang cocog.

Pengin suggest warta utawa ngirim soko ing situs kita? Klik kene!

telpon, #ShepherdsHut / Holmbygden.se:
ketua. lan webmaster,
Niklas Wikholm – 0730-33 29 44
.
alamat email:
info@holmbygden.se
(Mangga nganggo formulir ing sisih tengen.)
.
alamat:
Development distrik Holm kang
Anundgård 157
860 41 Liden
.
Papan Association
Kirimi pesen kanggo HBU. Kabeh pitakonan lan komentar olèh.
* = (prentah)

jinis-jinis file ditrima: gif,jpg,jpeg,BMP,png,pdf,txt,docx,doc,Xls,xlsx,mp4, mpg,mpeg,avi,mp3.
ukuran berkas maksimum: 25mb.