Join Now

wilayah Holm SUPPORT lan HBU – SIGN SAIKI!

Kowe ndhukung kita efforts kanggo berkembang Kabupaten. Brukar du kanske besöka Holmbygden.se och vill ha kvar hemsidan? Dadi anggota seneng HBU!
gabung #ShepherdsHut iku sawijining cara ketok kanggo nuduhake yen sampeyan ndhukung karya HBU kanggo Holm. A investasi banget mirah ing distrik. dhuwit digunakake contone. kanggo drive situs, ngatur acara Allbergsdagen utawa bahan kayata pratandha informasi M.M..

Iku uga sing anggota dening anggota kanggo nuduhake munggah nalika kita aplikasi kanggo ngawèhaké. anggota kudu kebak ing paling 50 SEK kanggo “diwilang”. Sing liyane anggota, sing liyane support kanggo kita distrik duwe mangkono. Ngowahi kulawarga mung 100 kr!

  1. Pay 50kr / wong utawa 100 SEK / kulawarga
    – PlusGiro 197 34 26-8 utawa
    – swish 070-537 11 22
    (“Niklas Wikholm” kanggo Fw kanggo HBU)
    OBS! Nulis jeneng wong-wong ing kulawarga sing pembayaran hubungane kanggo pesen, supaya kita ngerti senders. Iku nggoleki kanggo nulis informasi kontak karo yen ana kamar.
  2. Isi ngisor informasi kontak ngisor iki kanggo ngirim, supaya kita bakal tekan karo informasi penting babagan desa kita. Contact HBU sadurunge ditampa, sampeyan ora ngirim. (We arang apa mailings lan mung informasi penting.)

Mangga ketik rincian ing formulir ing ngisor iki
(Yen luwih seneng email kita informasi kontak?)

* = (prentah)






.
Tack för att du stödjer Holmbygdens Utveckling!
.
.

Sampeyan uga bisa e-mail informasi iki kanggo info@holmbygden.se.
tips! Nyalin ngisor, paste menyang email banjur isi ing!
jeneng:
pribadi:
alamat:
telpon seluler:
Pakaryan / car. 2:
Hemtelefon:
E-mail: