Nyhetsförslag

Apa kowe ngerti soko sing kedaden, mlampah utawa nindakake apa-apa sing bisa dadi kapentingan?
Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita! Vi tar väldigt gärna emot förslag på vad mer som kan läggas upp här på Holmbygden.se.

Ketemu artikel bab Holm utawa crita karo media Holmare?
Kirimi kita sanalika minangka link kanggo artikel utawa nulis koran bisa maca ing.

Carane ngirim woro-woro?
Cara paling gampang kanggo nggunakake kita wangun kanggo tengen iki. Isi lan ngirim, langit!
Tata letak lan kaya kita ndandani. Nulis yen sampeyan duwe wishes khusus, t.ex. link a. Mangga masang sembarang / sawetara gambar cocog, banjur kabar liyane urip lan menarik.
.
Email kita tinimbang?
Sampeyan uga bisa kanggo email kita teks warta kanggo info@holmbygden.se. Mangga masang siji utawa luwih gambar cocok.
.
Pitakonan utawa uneg-uneg?
Iku mung nelpon utawa nulis kanggo webmaster.
.
Komentar ing website?
Yen sampeyan duwe komentar ing website kita ngene seneng duwe iki. Apa ana soko salah, bisnis ilang ing “perusahaan” utawa ana apa link sing ora bisa? Njaluk ing tutul kene!
.
Pengin ninggalake Salam cilik utawa tilas cilik ing website?
Welcome to nulis baris saka Buku Tamu ing.
Kirim SITUS konsep NEW. Kabeh saran olèh!
* = (prentah)
Elinga yen malah jinis iki karo sembarang jeneng lan kontak informasi sing pengin nuduhake ing kaca ngarep.

Format sing didukung:
ukuran berkas maksimum: 25mb.

PS. Sawise ngirim proposal anyar uga bisa nulis cathetan tanggalan cendhak kanggo tanggalan sambungan distrik Holm kang. Where sampeyan bakal sistem disambung kanthi otomatis sawise 10 detik sawise sampeyan klik “ngirim”.