buku Tuku Holm

NEW: Läs recension i Sundsvalls Tidning.
wiwit tiba 2012 sade Holm kang History Local Society Paper ing Holm. Maca babagan kitab lan carane tuku ing Holm utawa langsung liwat online – Njaba negoro cocok yen manggon ing Swedia utawa liya donya.

“Holm – Alas lan banyu tanah”
ngemot ing urip gambar lan crita lan deso saka jaman pra-sejarah dina saiki. alas, Tlaga lan kali peran amba ing wong urip nuduhake saperangan saka buku ing buku iki. Kitab njupuk saka arkeologi Sisa, Imigrasi kanggo desa 1300- lan 1400s, rikala semana demografi ing ngambang ing jaman 1800-an pungkasan lan akeh liyane. Maca tutup mburi.
.

Kitab punika kasedhiya ing edition winates lan wis didol saklawasé 400 exemplar (!) i november. Njupuk kesempatan kanggo order buku karo sampeyan. Supaya dening telpon, utawa ngundhuh ing Holm wong metu saka Board of Directors. Sampeyan uga bisa supaya buku ngarep dening mail ing ngisor iki.

.

kasunyatan: 250 lan pinggir 1.2 gambar kg lan teks sajarah Holms.
langkah 27×22 cm.
rega: 250 kr.

 

Tuku buku telpon / kontak pribadi:
Anundgård: Gunnel Eriksson 0692-302 25
drive Berget: Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
Vīķe: Holger Sahlin 0692-500 38
Loviken: Göran Loviken 0692-510 42
Liden: Bygdestugan.
Sundsvall: buku bisa dituku ing Kulturmagasinet toko langsung kanggo hak lan Bookstore Vängåvans (kanggo 299 kr).
Fler personer i Hembygdsföreningen som säljer boken.

Supaya buku online karo postlevereans:

Klik kene supaya buku.
Shipping karo Posten (buku):
ing Swedia: 66 kr
Eropah: 225 kr
wonten ing Eropa: 270 kr
.
pembayaran:
Pembayaran bakal digawe ing cara gampang
dening persetujuan.
kontak Hembygdsföreningen
sampeyan kanggo pendekatan
paling pas.
.
Contact kanggo pitakonan:
Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
lars.erik.wikholm@tele2.se
Sampeyan uga bisa nggunakake wangun ing sisih tengen lan ing lapangan pesen kanggo ngirim
e-mail karo pitakonan utawa uneg-uneg kanggo Lars-Erik.
Ngisor sampeyan ngirim supaya buku dening mail. pesen dadi kanggo Hembygdsföreningen.
* = Lapangan sing dibutuhake

.
Waca liyane babagan Holm kang Local History Society.