Apa sampeyan ngerti…

  1. Bisnis ing Holm 10% juragan ngisor kang bisa digunakke langsung ing tax saben wulan. p.g.a iki. iku ing dadi-disebut. area support.
  2. Ing broadband serat Holm kang menehi perusahaan kesempatan kanggo melu ing aktivitas akeh kothak beda.
  3. Ing Holm manggon liwat 400 pedunung.
  4. Ing Holm kang luwih saka 10 senyawa sing gawe marem akeh kapentingan.
  5. Iku mung njupuk bab 35 menit kanggo lelungan saka Anundgård Sundsvall dening mobil. Dalan wis standar banget apik.
  6. Ana bus sambungan kanggo Sundsvall.
  7. prices omah atraktif ing Holm menehi akomodasi loman lan ekonomi.
  8. Opportunity penginapan atraktif ing Apartemen. Akeh tanpa gaweyan lan ing biaya saben wulan kurang.
  9. Ing Holm kamungkinan saka ngrugekake atraktif ing sacedhake Holmsjön.
  10. Ing kathah Holm kang saka tanah subur saka kasedhiya kanggo pecandu jaran lan aktivitas liyane.
  11. Holm belongs kanggo wilayah A, kang tegese kesempatan kanggo sedaya wiraswasta karo wirausaha roh, kanggo nggawe perusahaan atraktif karo pembangunan lan ngasilake apik.
  12. Ing Holm manggon ing lingkungan pancingan, karo kesempatan gedhe kanggo rekreasi aktivitas kayata olahraga, mburu, fishing, lan jarak kanggo alas.