Service

Kene sampeyan bakal nemokake informasi bab layanan lan pitulungan sing kasedhiya ing Holm.
Info darurat – Defibrillators lokal ing Holm Informasi darurat kanggo Holm gampang ditemokaké liwat salib abang ing kaca ngarep.
Aku Anundgård defibrillator a (defibrillator) dipanggonke kanggo penyelamatan gagal jantung sadurunge ambulands ngrambah. Heart wiwitan njupuk ing darurat Ollé Frisk (emper) alt. liwat telpon. Ing Holm uga pisanan nyoba panggonan ing Swedia sukarelawan sing alerted langsung dening SOS ing Laka. Mangerteni gagal jantung lan bantuan ing kahanan darurat ing Holm, holmbygden.se/akut.
kontak: Ollé Frisk 0730-484 511, 0692-30123.

Anund Langkawi School
Kene, bocah saka sadurunge sekolah kanggo kelas enem. sekolah nawakake lingkungan sepi lan kaku-free ngendi kabeh mahasiswa sing katon. rekreasi ruangan fokus sekolah kang.
situs: anundgardsskola.sundsvall.se
Karta: lokasi sekolah lan tangkapan air
kontak: staffroom – 0692-300 62,
Rektor Roy Resare 060- 658 33 01, 073-275 29 83 roy.resare@sundsvall.se (memulang f.n. dipindhah kanggo Liden)

Anund Farm Preschool
Preschool kaperang saking satunggaling klompok sibling anak saka 1 – 5 taun. Preschool nggarap kesadaran basa, karya lingkungan lan muter lärområden minangka penting. ruangan pendidikan kita sing menehi kesempatan kanggo nyoba beda aktivitas ing lingkungan lokal anak.
situs: sundsvall.se/anundgardsforskola
kontak: sadurunge sekolah – 0692-301 54,
Direktur Preschool Peder Söderman 060-658 32 80, peder.soderman@skola.sundsvall.se

bookmobile ing
Minangka perpustakaan umum rolling apa siji bookmobile watara Holmsjön karo titik kene lan ana ing desa. Kene sampeyan bakal nemokake, antara liya. jadwal, kesempatan kanggo titik ekstra lan yen sampeyan pengin nyilih buku tartamtu. Waca liyane.
kontak:
070-660 42 32, bokbussen@sundsvall.se
.

broadband
Waca liyane babagan broadband ing Holm.Masyarakat project serat Holm kanggo pangembangan broadband tetep supaya narik serat ing sadawane Holmsjön lan karo cabang ing desa lingkungan. Wiwit mantan uga kabel fiber optic routed liwat Anundgård-Östbyn. Saliyane ana majemuk saka solusi mobile. Waca liyane.
.

Pump bahan bakar
130123: fungsi ur. HBU wis digunakake kanggo ngatasi sumber bahan bakar ing desa.
150120: Waca liyane kene bab plans stasiun gas anyar.
Ing nyimpen ngelawan pasamuwan ing Holm punika pump bahan bakar karo mesin vending. pump wis bensin 95-octane lan diesel. nyimpen lagi ditutup lan for sale p.g.a. relocating kepemilikan.
Luwih akèh informasi bab sale kene.

bus
line 28 operate kadohan dina Holm-Sundsvall. informasi luwih lengkap babagan layanan bus lan timetables bakal nemokake kene.
kontak:
Träpatronen Transport & pariwisata 0692-304 00.
Länstrafiken – dintur.se.

Pitulung ing ngarep
Ing Holm nyedhiyakake layanan sosial ing kotamadya Sundsvall wujud macem ngarep bantuan kanggo sing tuwa utawa duwe cacat. Kabèh saka ganti angin kanggo njaluk hemlevererad pangan utawa njaluk bantuan karo showering ing ngarep. Waca liyane kene.

pasamuan lan paroki Holm kang
pasamuwan Holm belongs Härnösands diocese lan dumunung i Anundgård. Gereja dibangun 1903-1904. Paling kamungkinan Holm papat paroki. kontak: 060-910 09
Waca liyane babagan Holm kang Gréja lan Holm paroki.

Holms Bunga Dana
Kanggo Dana Bunga Holm kang bisa menehi ngawèhaké lan sumbangan kang bisa ditularaké kanggo mungkasi ing Holm paroki. Waca liyane kene.
kontak:
Ing-Marie Nordberg Wikholm 076-767 41 29,
alt. 0692-300 39

Post- lan lantbrevbärarservice
Mailboxes ing distrik Holm. Njaluk paket Panjenengan dikirim ngarep free lan mbayar tagihan kanggo lantbreväraren. Kirimi ngarep huruf karo tas ing kothak layang.
kontak: layanan customer Post 020-23 22 21,
Post Ombudsman ICA Liden 0692-100 26.
Waca liyane kene.
.

Renhallning i Holm.waste Management
Kene sampeyan bisa maca paling sampah gedhe banget, sampah mbebayani, koleksi logam klub olahraga lan akeh liyane sing gegandhengan sanitasi ing Holm, maca liyane.

 

 


ing Thumb (map / directions), 15km / 20min
lor Holm uga:
farmasi – 0771-405 405.
Puskesmas – 0692-439 20 (penyuluhan.: tel. 1177).
leren – 0692-103 04.
Bank – 0692-60960.
Negara store – 0692-10026. Uga wakil saka:
Systembolaget. Order by telpon.: 0692-100 26. Leveransschema lan campuran.
Posten – dhukungan: 020-23 22 21, ngurutake Nacksta Mail (paketlev.): 010-436 63 29
Workshop lan bensin stasiun – 0692-10016. Uga wakil saka:
Games Swedish – dhukungan: 0770-11 11 11.

(ATG-agen sing paling cedhak kanggo ing cara kanggo Sundsvall ing kiosk Kovland (karta))

Klik ing pranala utawa gambar ndhuwur kanggo informasi luwih lengkap.