bookmobile ing


bookmobile punika Pustaka umum Rolling sing kasedhiya kanggo kabeh warga.
Wis bab 3500 karo gelar ing saben siji ing wangun novel, crita detektif lan buku kanggo kabeh abad. Ana buku audio nyilih lan Jukebox media ngendi sampeyan bisa bebas download buku ing format MP3. Missing bis buku pengin utang, sampeyan bisa, ora daya, supaya iku saka perpustakaan liyane kanggo siji sabanjuré.

bookmobile ajeg ngunjungi Holm sapisan sasi. sak spring 2016 – Wednesdays 27/1 24/2 30/3 27/4 25/5.
12.20-12.30 karep 126
12.40-14.10 Anundgård, ing sekolah
14.25-14.45 Vīķe
15.00-15.15 Loviken
16.10-16.25 Sunnansjö
16.50-17.20 Sula

Aja pengin bis bakal mungkasi ing sak panggonan liyane?
bookmobile wis kathah saka wektu kanggo njaluk watara Holmsjön. Dadi sampeyan perlu utawa saran ing sembarang titik liyane, sing paling sambutan kanggo hubungi kita ing 060-19 18 28 utawa bokbussen@sundsvall.se. timetables New kanggo perpustakaan mobile, sampeyan bakal nemokake även här.

Aja pengin nyilih soko khusus?
Staff bookmobile telpon utawa anak- lan perpustakaan muda sakdurunge ing 060-19 18 28. Supaya kita manawa padha njupuk sampeyan pengin utang. Sampeyan uga bisa supaya buku ing advance liwat e-mail: bokbussen@sundsvall.se Sing ilang kertu perpustakaan, kita bakal ngatur iku langsung, ing panggonan, ing bis

17/2 -16 Holmbygden.se: bookmobile ing “Mobibblan” – Perpustakaan Rolling
24/10 -15 Sundsvall Tidning:
Mobilt bibliotek ersätter gamla bokbussen
29/10 -15 youtube: Klibb från invigning av nya bokbussen “Mobibblan”
4/10 -12 Holmbygden.se: bookmobile ora menehi munggah

kontak
070-660 42 32, 060-19 18 39
bokbussen@sundsvall.se

Barn- lan perpustakaan muda:
060-19 18 28,
barnbiblioteket@sundsvall.se
Pustakawan Birgitta Ingebrand,
Driver / pustakawan Jan Åkerström.

situs: bibliotek.sundsvall.se/web/arena/bokbussen

Karta med bokbussen hållplatser

Bokbussen på Facebook