broadband

Ing Holm sawetara solusi kanggo broadband, tetep lan seluler. Ngisor iki ringkesan pilihan sing kasedhiya lan ngrancang ing distrik.

Asosiasi iki kawangun Holm Serat dianggo kanggo nyambung kabeh Holm menyang broadband-kacepetan dhuwur serat. Kanggo sisih paling, dening muter bebarengan Holm Sea amben lan banjur nyambung nganti byaRNA watara ing jaringan. senyawa iki nduwé 200 anggota nyebar ing saindhenging Holmsjön. Sistem supplier IE sing jaringan adhedhasar punika Bynet. Prosedur tender gegayutan panyedhiya komunikasi, IE sing ngatur jaringan lan mbantu panyedhiya layanan kanggo berkembang produk sing kanggo kita isih aktif (Autumn 2014).
Waca liyane, holmbygden.se/holmfiber lan langsung intressanmäl properti!

.


ServaNet kang perusahaan kotamadya njupuk tiba 2005 siji loro kilometer serat kabel broadband kampung Anundgård lan Östbyn.
Ndhudhuk serat broadband i Anundgård 2005 Janne Winroth kontrol.Liwat usulan lan gaweyan peserta ndudhuk desa sadawane kabel ngarep kanggo omah-omahé lan kagandheng sadawane dalan. jaringan menehi Internet, Telephony lan Televisi (mbukak TV, TV lan Internet TV). Layanan bisa dikirim dening sawetara operator. Waca kang operator lan layanan ServaNet factsheet.ServaNet teken kabel serat ing Holm.

.
Kamungkinan lan biaya dina kanggo nggabungake bebarengan rute amarga jarak kanggo kabel, titik akses, kang excavating tumindak needed. Fibers proyèk Holm ndhuwur kalebu malah wilayah iki lan kamungkinan solusi serat murah.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nyambungake lan layanan:
Servanet.se, info@servanet.se, utawa telpon 0200-120 035.

.


Net1 Dikenal duwe apik jangkoan malah ing wilayah arang pedunungé. Padha nggunakake teknologi disebut CDMA, lan migunakake frekuensi jaringan NMT lawas. Empu tekan dawa.

Unik iku sawetara kaping papat maneh saka ing masts 3G lan jangkoan saged nganti 12 Mil mati ing wilayah segara. Saka saben Holm manggon, peta jangkoan beda lan carane kathah kekacoan munggah kanggo sampeyan arep yen iku solusi sing apik mung kanggo kowe.

Jaringan uga wis roaming free saindhenging Scandinavia. Kacepetan maksimum luwih murah tinimbang ing 4G lan 3G bisa aplikasi karo kacepetan teori nganti 9,3 Mbit / s ing kacepetan download lan nganti 3,1 Mbit / s ing kecepatan upload. ing tingkat gumantung marang sawetara faktor kayata aspek, kekuatan sinyal lan jarak menyang mast cedhak, wektu lan nomer kedhaftar saka layanan. Se täckningskarta här.


Ing operator seluler utama uga kurban mobile broadband liwat 3G- lan jaringan 4G.
Kene sampeyan bisa ndeleng peta jangkoan saiki mobile operator 'kanggo mobile broadband.
.
- Telia (klebu. Halebop) Wis jaringan 4G dhewe lan nuduhake jaringan 3G karo Tele2. Täckningskarta.
.

.
- 3 Har siji Kulon 4G- lan jaringan 3G dhewe. Täckningskarta.
.
.
.
.
- Tele2/Comviq jaringan Parts 4G karo Telenor lan nuduhake jaringan 3G karo Telia.Täckningskarta.
.
.
- Telenor jaringan Parts 4G karo Tele2 lan wis jaringan 3G dhewe. Täckningskarta.

(2G / GSM: Telia wis jaringan dhewe. Telenor lan Tele2 sharing network. 3 tanpa.)

Kabeh operator liyane, uga kurang dikenal, sampeyan bakal nemokake kene.

Surfing liwat ponsel
Elinga yen iku uga wicaksana kanggo supaya langgananku tambahan kanggo mobile broadband kanggo surfing jumlah ing langganan telpon seluler punika cekap. On smartphone, sampeyan bisa disebaraké Internet nirkabel kanggo komputer lan sing e-maca. fungsi diarani Sambungan utawa “Wi-Fi-hotspot”.


18/2 -14 laporan TV saka Holm ing miljardsatsningen ing jaringan seluler.
SVT Mittnytt ing Holm ing investasi ing jaringan seluler.
operator seluler miljardsatsar kanggo mbangun jaringan ing basa. a. wilayah arang populated.
Waca laporan SVT Mittnytts saka Holm apa mikir desa lan pracaya bab inisiatif.


Nets lan kecepatan – teknologi konco

Ana plethora beda kecepatan lan sebatan ing macem-macem jaringan GSM seluler. Kene kita nyoba kanggo mangerteni wong-wong mau lan tarif sing aplikasi.
kecepatan maksimum karo beda Techniques (paling nduwèni prasyarat): Mb / s = Megabit saben sekund (1 byte = 8 bit). Waca liyane ing pranala.

Pulsa cahya ing nggeret
optik serat = 1000Mbit / kerep ana dening operator. Ing laku, Nanging, teknologi bisa nangani kanthi gampang tekan kecepatan saka 40 000Mbit / s.

ombak Radio nirkabel
4G + = 80 Mbit / s. uga dikenal minangka LTE-advanced. “Riktig 4G”.
4G = 40 Mbit / s. uga dikenal minangka LTE (3G karo DC-HSDPA / 3Gpp-engineering) utawa 3.9G.
Turbo-3G + = 10-32 Mbit / s. uga dikenal minangka HSDPA/HSUPA, 3.5G.
Turbo-3G = 6 Mbit / s. uga dikenal minangka HSPA, 3.5G
3G = 2 Mbit / s. uga dikenal minangka UMTS, 3G.
3G Net 1 = Dikenal uga CDMA EV-DO.
Edge (nganyari GSM) = 0,2 Mbit / s. uga dikenal 2.5G.
GPRS (nganyari GSM) = 0,1 Mbit / s (ing peta). uga dikenal 2.5G.
(1G = Mantan NMT 450- alt. 900-net, 2G = GSM-jaringan.)
Läs mer om hastigheter m.m. i de olika näten här.

Jangkoan - cara kerjane
majalah Mobil nyatakake ing artikel (7/2 -14) apa tenan ing latar mburi jangkoan mobile apik lan miskin. Maca artikel kene.
Se frekvensband för de olika operatörerna.
Se vilka frekvenser/tekniker som används rumt om i världen.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *