bus

OBS! Nya bussturlistor fr.o.m. 141215 sampeyan bakal nemokake kene.

trabasan
Ngalih antarane Holm lan Sundsvall
line 28 Sundsvall – Holm
Prices lan informasi
line 30 Sundsvall – Liden
line 133 Sundsvall – Lautan dhuwur


 

Ngalih antarane Holm lan Sundsvall
Nggolek kanggo mangkat antarane Holm-Sundsvall, kaya akeh wong? Biaya lungo apa kowe dening mobil utawa bis langsung menehi ganti rugi biaya omah ngisor ing deso wilayah. Mathuk utawa digunakake kanggo ngganti menyang bis, sampeyan uga bisa nyimpen loro dhuwit driving lan gas.

apa jam cocok saka bis commuting Holm-Sundsvall kanggo miwiti karya ing agêng 7.30, 8.30 utawa 10, lan mungkasi digunakake ing 16 utawa 17.
Bus bakal teka ing kutha ing weekdays 07:25, 08:20 lan 10:00 (10:25 panas). Bus pindhah saka kutha 16:15 lan 17:15 kaping liyane bisa dumadi ing ijin / Summers (taun 2014). Waca jadwal lengkap kabeh bus Holm (line 28).

Biaya kanggo wong diwasa saka Anundgård kanggo Sundsvall ing commuting 20 travel / sasi:
diwasa (>26 taun): 49 SEK / trip, 984 SEK / sasi. (prices 120711)
muda (20-25 taun): 37SEK / trip, 738 SEK / sasi.
Barn (<20 taun): 25 SEK / trip, 492 SEK / sasi.
Priksa tarif kanggo titik bus utawa resfrevenser kene ing guide rega dintur kang (reskortet).




line 28 Sundsvall – Holm (Vīķe)
Holmbussen i pdf-format (ora dianyari karo Amandemen anyar!).

Busride Dhaftar Sundsvall-Holm.
OBS! Rute Sundsvall-Kovland temen dening Line 30, ndeleng kaping luwih mudhun.

Klik ing jadwal kanggo ukuran luwih gedhe.

Busride Dhaftar Holm-Sundsvall.
OBS! Ing babagan Kovland Sundsvall temen dening Line 30, ndeleng kaping luwih mudhun.

Pinten ora trip Holm-Sundsvall?
tiket Way Holm-Sundsvall biaya 80kr diwasa, 60kr enom, kandhang 40kr (fr.o.m. 2012-01-09). minangka pensioner a (alt. karo 100% penyakit) sampeyan bisa tuku “Seniorkortet” menyang 100 kr / sasi saindhenging Sundsvall Municipality. Luwih murah, iku uga yen kowe seneng, maca liyane kene. guide rega Dintur kang (pass travel).

informasi luwih lengkap ditemokaké ing lalu lintas web kabupaten – dintur.se
aturan sekolah transportasi
sampeyan bakal nemokake kene ing situs kotamadya Sundsvall.
Träpatronen Transport & pariwisata saged bathi Sundsvall-Holm, padha golek kene.

Njupuk mobil utawa carpooling panggonan kanggo Liden utawa Kovland bisa dadi pilihan, banjur njupuk bis. Luwih mudhun sampeyan bisa nemokake kaping bus “Lidenbussen” – line 30.


line 30 Sundsvall – Liden (Hammarstrand)
Klik ing jadwal kanggo ukuran luwih gedhe.
Lidenbussen i pdf-format.

Busride Dhaftar Sundsvall-Liden.
.
Klik ing jadwal kanggo ukuran luwih gedhe.

Busride Dhaftar Liden Sundsvall.




line 133 Sundsvall – Lautan dhuwur
Klik ing jadwal kanggo tampilan luwih gedhe.
Lautan dhuwur bis ing format pdf.

demo Bus Dhaftar Högsjö bus.


Kabeh timetables ing format PDF
Holmbussen line 28 (131215-141213)
Lidenbussen line 30 (131215-141213)
High Lautan bus line 133 (131215-141213)