Holms Bunga Dana

Dana Single Holm kang ngirim hadiah kanggo kaperluan Holm paroki. Kanggo dana kembang bisa eg. nyumbang dhuwit ing pemakaman, supaya conveys Blomsterfonden kertu memori.

Moderate nyumbang ngatur dening Bunga Papan Dana miturut aturan Dana kanggo nggunakake:

  • Adornments pasamuwan, kuburan lan församlingshem.
  • peparingé cilik, kembang eg kanggo wong tuwa lan lara.
  • Welcome bebungah kanggo bayi – halssmycket “Snowdrop” kaca desain lokal (kanggo anak kang tuwane sing ditulis ing pasamuwan Holm lan belongs kanggo Gréja Swedia).
  • Gifts kanggo anggota amarga penyakit, Laka utawa kahanan distressing liyane kudu dukungan.
  • Panganggo kanggo tujuan liyane iku Papan united.

Kontribusi lan peparingé kanggo Dana Bunga Holm kang nengahi liwat:
Ing-Marie Nordberg Wikholm 076-767 41 29 (alt. 0692-300 39).

“Sommarräv” – lukisan lenga karo ukuran droplèt karakteristik ing latar artis Ollé Eriksson saka Gimåfors. Ing perayaan pemakaman lan Lair sing umume digunakake SIM karo motif dening Ollé Eriksson. Salah siji cara kanggo nyedhiyani liyane pangenalan lokal lan pribadi. Ollé uga wis dirancang gulu banget Snowdrops diwenehi kanggo bayi Holm saka Dana Bunga Holm kang.