Holm kang Gréja lan Holm paroki

Gereja saiki dibangun 1903-1904. Iku katedral miniatur, karo windows Chancel banget ayu lan patung kayu abad tengah. A pasamuwan anget lan padhang, dirancang dening Gustaf Hermansson ing gaya neo-Gotik. Iku arsitek padha sing dirancang ing Gustav Adolfskyrkan Sundsvall. Gereja nyathet wiwitan, ana pasamuwan abad tengah, dibangun ing 1400s ing Holm Sea pantai. Punika bilih Holm wis gereja anyar kanggo saben abad wiwit banjur. Gereja sing wis ana sadurungé saiki iki dibangun 1790 – 1792.
Waca liyane babagan Holms

paroki Holm belongs Härnösands pin ing pasamuan i Anundgård (karta, dalan).
kontak: 060-910 09, Majelis / Indalens pastorats situs
tanggalan: Kene sampeyan bisa ndeleng apa kadadosan ing pasamuwan-pasamuwan ing Holm, Indal, Liden lan Sättna.
Links langsung: Bible. sv. Church Chapel, DOP, konfirmasi, Wedding, panguburan.

Gereja bisa ndhukung sampeyan kanthi nganggo cara akeh.
Contone, bisa dadi diajak Imam ing telpon (tel. 112 – weekdays 21-06), penyuluhan kulawarga, support kanggo sampeyan ing kasusahan utawa bantuan financial sak wentoro.
Kanggo informasi luwih lengkap ing apa pasamuwan bisa nindakake sing bisa ditemokaké kene.

Holms Bunga Dana
Kanggo Dana Bunga Holm kang bisa nyumbang hadiah kanggo maksud apik ing Holm paroki. Contone, ing Adornments saka pasamuan lan kuburan utawa Bouquet nyemangati kanggo wong tuwa lan lara.
Waca liyane kene.

Lan sajarah bab pasamuwan lan gambar saka construction sadurungé.
Waca liyane babagan Gréja ing kene svenskakyrkan.se.
Maca laporan saka Liden Newspaper ing mengeti 100 taun 2004 (pdf).
Kanggo maca dokumen PDF sampeyan kudu Acrobat Reader (download kene).

Pictures of Gereja Holm kang (Klik ing foto kanggo nggedhekake)

View of Holmsjön karo pasamuwan ing tengah.

pasamuwan Holm kang, Anundgård, koor.

pasamuwan Holm kang, panas 1993. foto: Ake Johansson.

Orgelläktaren i Holm. photographer: Barbro Duri.

Our Lady saka Holm - Madonna reca. Mbokmenawa pancing Gullesson.

pasamuwan Holm kang, panas 1993. foto: Ake Johansson.

Situs pasamuwan lawas ing lake ngisor pasamuwan saiki, panas 2009.
foto: Ake Johansson.

gambar luwih saka Holm Church ing Kyrkokartan.se.

warta paling anyar Indalens paroki (saka Fabebook)