Pantinsamling

Apa Ingrid Wikholm, Nyumbang sumpah kanggo sektor sukarela ing Holm.
Ingrid Wikholm ing sparktur njupuk kesempatan kanggo menehi sumpah HSK kang / pant HBU kang lancip.

Njupuk ngadeg lan olesakna mesin lan ladle hubungan Holm sumpah Panjenengan! A sambutan kontribusi anget. Uncalan ing tong minyak sumpah ing pasamuwan utawa duwe ngangkat munggah ing ngarep. OBS! Kita uga nampa komplong tatu lan diimpor!

Holms SK.HBU lan Holm Sports Club nawakake kabeh Holm lan Sundsvall wilayah kanggo ndhukung hubungan karo komplong sing lawas lan gendul PET. Iku mung kaya sing, mengkono lingkungan sih nalika nyediakake kontribusi cilik! Sampeyan uga supaya lugging sumpah kanggo kutha lan ngadhepi #ShepherdsHutngempalaken mesin kanggo sawetara småkronor. Kanggo kita, Nanging, ndadekake kados saben akeh bantuan! Pant Slanten diutus didhuweni 50/50 antarane HSK lan HBU.

CARA?

  • Single utawa tas saka pet, komplong simpenan lan botol kaca.
    Tambah sumpah ijo särkild lancip jejere ngurutake sampah ing pasamuan Holm kang. tong minyak mili banjur kita ajeg.
  • tas Trash karo sumpah (PET PLEASE diurutake / Burk / simpenan kaca per karung!).
    Klumpukne munggah sawetara bagor lan supaya kita ngerti yen sampeyan pengin njaluk nyisihaken mau – 0730-332944.
    – Alt. 1 Ninggalake wong ing Holm lan Sundsvall, SMS:teks / telpon kanggo info liyane babagan Panggonan.
    – Alt. 2 Njaluk wong dijupuk nang endi wae i Holmberg / LIDEN- / Kovland- / Sundsvall area. SMS:teks / telpon lan ngomong cara akeh bagor, lan ing ngendi sampeyan manggon / karya kita bakal nggawe liyane!

panttunnaArep kanggo kita ngumpulake ikrar utawa sampeyan manggon inging panggenan liya ing Swedia? Yen ora nyukupi “pantad” lan nduweni sethitik ekstra “roh desa” aran gratis kanggo kita kanggo ngumpulake ikrar ing wilayah, ngendi wae manggon. We nglengkapi sampeyan karo tas tangan khusus sing mung ninggalake ing Situs gulung-mati cedhak sampeyan (sampeyan tau kudu ngadeg lan sumpah siji lan!).

Lali mesin sumpah lawas Norwegian lan ndhukung Holm deso Henokh Holms SK…

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *