Post- lan lantbrevbärarservice

Mailboxes ing Holm
Anundgård, Österström, Kväcklingen, Loviken, Sandnäset, Gimåfors.
Search kothak liwat posten.se.
Emptying wektu kanggo maksud apa nggambar ing Holm ing. 10:00.
ICA Liden:
weekdays: 17. liburan: 13.
ICA Kovland:
weekdays: 17. liburan: 13.
Layang saka layang / paket.

Kirimi huruf lan paket saka ngarep karo tukang pos deso
Sampeyan bisa nyumerepi “ngawat-ngawati” ing kothak layang dhewe supaya tukang pos mlaku menyang yard lan nggawa malah paket. Yen sampeyan pengin ngirim layang utawa paket cilik – lan ora kudu ngrungokake kanggo sungu mobil postman kang – sampeyan bisa bener sijine wong ing tas langsung ing kothak layang bebarengan karo dhuwit. Sembarang shift uga tiba menyang kothak layang, salah siji langsung utawa dina sawise, lan yen sampeyan pengin bukti, iku uga bisa disusun.
pengiriman gedhe? Nelpon persetujuan Lantbrevbärarenför ing tel.nr. ngisor.
Tabel pos lan rega dhaftar Post kang.

Paket hemlevererat karo tukang pos deso
Aja duwe paket ing cara kanggo sampeyan, sampeyan bisa salah siji download saka ICA Liden utawa njaluk iku hemlevererat karo tukang pos deso kanggo free. Kabeh sing perlu punika Panjenengan k lan kode pos (86041). Banjur mung ngenteni truk mail.

layang ngarep urutan paket liwat Internet kene.
layang ngarep urutan paket dening telpon:
kl. 7-9, Ngurutake Kantor Nacksta: 072-246 08 19
sawise pm. 9, postmen deso Holm kang (ana): 072-246 10 74
sareh,, baris produksi ring Nacksta: 010-436 63 29

Mbayar tagihan lan kir awis / värdeavi
Rumah tangga kang kabeh paling 80 utawa duwe cacat bisa mbayar tagihan kanggo PlusGirot lan BGC, lan ngluwari pesenan PlusGirot Money / Värdeavi liwat tukang pos deso. Kanggo gain akses kanggo layanan iki, disebut “Brevgirot”, kita kudu nggawe aplikasi.
informasi luwih lengkap lan aplikasi: Brevgirot.se (FD. kasir Swedish).

mail ing deso wilayah
wong sing, amarga saka umur utawa cacat, Tukang nompo mail ing layang minangka lantbrevbärarservice biasa uga bisa aplikasi kanggo layanan iki nduwé:

  • Pangiriman mail ing wates situs, Ing kasus ngédap omah manggon bebarengan (Yen biso kanggo njaluk menyang kothak layang ing baris property).
  • Letter lan distribusi bingkisan karo layanan tambahan kayata iwak kod, rek, Fast lan Aman.
  • Njupuk saka aksara metu lan paket.
  • parcels announced, rek, lan Safety dianugerahi dening panampa Panjaluk iku. Busak instal / kertu alamat pasrahaken dina 1.
  • Sale Perangko sawise nindakake.

Aplikasi sing digawe menyang tukang pos deso utawa layang pos cedhak. telpon layanan customer Post kang. 020-23 22 21 mbantu karo informasi kontak. informasi luwih lengkap kene.