waste Management


koleksi kapisah i Anundgård.

tetep resik, apik lan free saka keruwetan ketok – utamané yen manggon ing tengah alam. Ing misahake sampah Holm ing pasamuwan lan truk uwuh nerangake saben minggu liyane.

metal kethokan diklumpukake dening Holms Sportklubb saben kontribusi logam keuntungan klub lan distrik Holm (maca liyane saka persediaan kanggo 2012).

Kowe dhewe lunga karo uwuh, iku paling cedhak kanggo Kretsloppsparken på Blåberget utawa kurang perlu kanggo farligt avfalls-centralen i Bydalen, Sundsvall. Kajaba iku, ing kotamadya / Recommended koleksi tours Holm minangka ngisor.

informasi luwih lengkap
Avfallstaxa 2013 – price list Full kanggo macem-macem saka uwuh, Slam m.m.
– Supaya online bisa uwuh coklat lan nyimpen saben taun. Waca liyane luwih mudhun.
– Carane Kaurut amunisi etc.? Här kan du söka efter hur olika saker skall sorteras.
– Alexa Mera, brosur lan Panuntun M.M.. ing Reko Sundsvalls hemsida.
– New tas pangan sampah bisa ngangkat munggah ing Liden ICA utawa ICA Kovland.
– koleksi kapisah saka juletid.

 

Timetables lan Ketentuan FOR COLLECTION nolak IN Holm

sampah rumah tangga lan pangan sampah dikumpulake minggu aneh minangka nderek
Senin: Kväcklingen, Västbyn, Vīķe, Loviken, Sandnäset, Sunnansjö.
Kamis: Anundgård, Östbyn, Österström, karep.
Emptying liburan ana sak periode May-September.
(Subject kanggo nggawe perubahan.)

Avfallstaxa (2014) sumber: Rekos Prislista
1. Villa Rumah mbayar ragad taunan tetep 870 kr.
2. Saluran daya 6,19kr / 140 l utawa 6,68kr / 190 l. Bin coklat ora ragad emptying.
3. ragad bobot 3,00 kr / kg utawa 0,90 SEK / kg yen sampeyan duwe coklat lancip lan Ngurutake pangan sampah sing.

nyimpen bab 400-700 kr saben taun
Murah njaluk yen sampeyan supaya lancip coklat, nanging isih duwe kompos dhewe kanggo pangan. Banjur rega saben kilo 0,90 SEK / kg ijo bin lan pangan sampah dadi kompos free.
Beställ en tunna direkt lan nyimpen dhuwit! Så här sopsorteras bruna tunnans matavfall.

Conto: mung ijo 190 l lancip (20kg / tömn. kang 5 pangan sampah kg, saben baris liyane.)
20kg • 26v. • 2,09kr + 6,49kr • 26v. + 845 kr = 2100 kr
Kanthi coklat lancip tinimbang dadi biaya 1455 lan perusahaan wis kompos sing uga dadi biaya ana 1345 kr (conto 2012 prices taun kang).
Excel.
Count ing biaya saka Kalkulator sampah distrik Holm kang (mbutuhake Excel).
.

Barntaxa: Yen sampeyan duwe bocah, ing 4 taun, prodhuksi nappies tangan kaloro M.M.. sampeyan uga bisa njaluk rega luwih murah kene.

 

Koleksi logam kethokan resik
Simpen ngarep sak taun lan ngirim spring iki kanggo nyedhiyani support kanggo Holms SK!
Time / Panggonan: Holm Sagita, i Bisa – närmre tid och datum utannonseras på Holmbygden.se närmare aktuellt datum.

 

Koleksi sampah gedhe banget (se aktuell tidtabell och läs mer)
Ing dalan, minggu sak spring lan siji ing Autumn. Yen sampeyan ora bisa mbukak sampah gedhe banget, sampeyan bisa tansah njaluk wong diundhuh kanggo ragad. ring 020-21 19 19.

Iki ora bakal diundhuh:
– sampah construction
– kelompok, nganggo utawa tanpa rim
– sampah mbebayani (kimia)
– Bolam / lampu / bolam lampu neon kompak

daur-ulang ponsel (läs mer och se när den kommer i år)
Item LARGE OF nolak, sampah bangunan, Taman sampah, sampah mbebayani lan iku kanggo ulang liwat Erikshjälpen Kapindho Hand ngangkat dening Reko karo pusat ulang mobile (AVC) ing May.

sampah mbebayani (läs mer och se när insamlingen är för farligt avfall i år)
Mbebayani kasus, kajaba kanggo tengah ulang mobile uga nilaraken kolèksi ing siji dina ing tiba.
Batteriholk, tansah ing sampah ngurutake aku Anundgård.
stasiun Lingkungan sampah mbebayani uga ing stasiun gas ing Liden.

Koleksi kakus (maca liyane)
Ana enjing minggu: 19, 23, 26, 28, 30, 32, 34, 37, 40 (2014).
Set diiseni Panjenengan lancip visibly ing sembarang prau wektu (grey) utawa nalika Cottage wadhah.

Koleksi endhot (maca liyane)
Sjöändan-Holm-Thumb: Sep-sept (2014)
Sjöändan-Ase pinggir dalan 320: Juni-Sept (2014)
Lovik-Vīķe: Oct-Nov (2014)

Koleksi Taman sampah
Taman sampah ing tas amba (800 liter) diklumpukake ing Tours koleksi ing biaya 250:- klebu pajek. Regane kalebu Pick-up lan transportasi kanggo ulang. The IBC bisa tuku ing Kretsloppsparken utawa tengah sampah mbebayani ing Bydalen. Koleksi njupuk Panggonan ing spring lan ing Autumn (se datum här). OBS! Tas kudu diselehake ing telung meter saka pinggir dalan. Sampeyan bisa tansah ninggalake Taman sampah gratis ing pusat ulang kita.

Cars kethokan, mbangun- lan perisakan, perusahaan sampah, Ensilageplast
Waca liyane kommunens hemsida här.

Carane ulang Panjenengan

.

sumber:
Sundsvall Municipality, Avfall och återvinning
Reko situs lan jadwal.