HBU håller årsmöte 20/3

სამშაბათს, 20:e mars håller Holmbygdens Utveckling årsmötვებ. მოგესალმებით მოვა და მოუსმინოს, სვამს ყავას და განვითარებას ჩვენს რაიონში Holm.

დრო და ადგილი: 20/3 19:00 on Församlingshemmet.
დაწვრილებით შესახებ HBU და რასაც ჩვენ, როგორც ჩანს,.

მხარდაჭერა ჩვენი სოფლის განვითარება და რეგ (50 kr)!

Tobogganing და grilling ძეხვეული Allbergsbacken ზამთრის არდადეგები შვილის დღეს 7/3

Allbergsbacken.
På onsdagen 7 მარტი. 17:00 är det pulkåkning, korvgrillning och kaffe i “Allbergsbacken”. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
.
HBU bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en skotertur till brasan. Välkomna!

საკონტაქტო პირი კითხვები
Niklas 0730-332944
.
.

PS. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? ეს არის მადლობა თქვენი წევრობის, თქვენ გადაჭრით ამ! 😉

იხილეთ მიმართულებით და დაწვრილებით to Allbergsbacken ან უყურებს ადრე სურათები Allbergsdagen.

მუსიკა ვიდეო Holm Jessica და RockyI helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på popmuzik.se.

Ingegerd მოიგო delicacy კალათაში up გათამაშებაში!


Vi från Holmbygdens Utveckling, HBU, vill tacka alla våra medlemmar för året 2017. Efter en liten värvningskampanj ökade vi från ca 60 to 100 medlemmar vilket visar ett engagemang för vår bygd och även ett ekonomiskt tillskott för vår verksamhet.

Vi utlovade en utlottning bland våra betalande medlemmar och vi hade den 8 december glädjen att få överlämna en delikatesskorg till en glad och tacksam Ingegerd Sjölander i Vike. Stort grattis!

Vill du bli också bli medlem eller passa på att förnya ditt medlemskap för 2018, läs mer här på holmbygden.se/medlem.

HBU vill även passa på att tillönska alla en riktig God Jul!
Styrelsen HBU