Årsmöte för Holms Fiskevårdsområde torsdag 12/4

.

.

På torsdag håller Holms FVO årsmöte på Församlingshemmet klockan 19:00. សូមស្វាគមន៍មកកាន់ឮអំពីឆ្នាំកន្លងទៅនេះ, ចូលរួមក្នុងកិច្ចប្រជុំប្រចាំឆ្នាំឯកសារនិងឮអ្វីដែលកំពុងកើតឡើងនៅក្នុងfiskevårdsområde Holmes.

សូមអានបន្ថែមពីការនេសាទ Holmes.

HBU កិច្ចប្រជុំប្រចាំឆ្នាំដែលទទួលបាន 20/3

នៅថ្ងៃអង្គារ, 20:e mars håller Holmbygdens Utveckling årsmötអ៊ី. សូមស្វាគមន៍ការចូលមកហើយស្តាប់, ផឹកកាហ្វេនិងត្រូវលើការអភិវឌ្ឍ Holmes ស្រុករបស់យើង.

ពេលវេលានិងទីកន្លែង: 20/3 19:00 នៅលើFörsamlingshemmet.
សូមអានបន្ថែមអំពី HBU និងអ្វីដែលយើងហាក់បីដូចជា.

គាំទ្រដល់ការអភិវឌ្ឍជនបទរបស់យើងនិង ចូលរួមក្នុង (50 ខ្មែរក្រហម)!

ការជិះរទេះរុញនិងការដុតសាច់ក្រក្នុងថ្ងៃឈប់សម្រាករដូវរងារ Allbergsbacken ថ្ងៃកូនប្រុសរបស់ 7/3

Allbergsbacken.
På onsdagen 7 ខែមីនានៅ. 17:00 är det pulkåkning, korvgrillning och kaffe i “Allbergsbacken”. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
.
#ShepherdsHut bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en skotertur till brasan. ស្វាគមន៍!

មនុស្សម្នាក់ទំនាក់ទំនងសម្រាប់សំណួរ
លោក Niklas 0730-332944
.
.

PS. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? នេះគឺជាការអរគុណចំពោះសមាជិកភាពរបស់អ្នក, អ្នកអាចដោះស្រាយរឿងនេះ! 😉

សូមមើលទិសដៅនិងអានច្រើនទៀត អំពី Allbergsbacken ឬមើល រូបភាពមុនពី Allbergsdagen.

វីដេអូតន្ត្រីពី Holmes Jessica និងលោករ៉ុកគីI helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på popmuzik.se.