홀름의 무지개 색으로 점등


Genom snöflingornas naturliga prismor på de frostiga trädkronorna spreds regnbågens alla färger då Holm lystes upp. På uppfarten mot skolan möttes man i fredags av en till synes eldhärjdad skola. Med riggade lampor, discokula och effekter sken Anundgårds Skola och isbanan upp ur vintermörkret. Trubaduren spelade ihärdigt med istappar till fingertoppar medan Holms Sportklubb sålde varmkorv. Ett nyspårat elljusspåret höll öppet för skidmotionärer och den nyspolade isen gästades av både yngre och äldre skridskoåkare.

Skridsko-discot blev en riktigt lyckad tillställning med hela 70-80 besökare under kvällen trots den bitande kylan på runt tjugo minusgrader. Patrik Lindmark och Thomas Åslin m.fl. hade idogt kämpat med att belysa och rigga för aftonen. Ännu fler hjälpte till på plats bl.a. med att demontera och tillsammans skapades en väldigt trivsam afton.

Här är några vackra vinterbilder från aftonen. 사진: Kent Åslin och Max Wikholm.

회신을 남겨주

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 표시됩니다 *