“향상된 이웃” – 성공적으로 농촌 지역

(홀름 오른쪽에 대한 긴급 정보는 항상을 통해 쉽게 찾을 수 있습니다
holmbygden.se/akut 또는 적십자를 통해 오른쪽에 .)

토마스 애슬린Thomas Åslin från Holm intervjuades i Sveriges Radio om det framgångsrika projektet “향상된 이웃”. Projektet startade i januari 2014 med Holm först i Sverige där frivilliga får ett SMS från SOS Alarm när någon är i nöd. Idag finns ytterliggare åtta orter orter anslutna i Medelpad, däribland Sulå. I programmet intervjuas Thomas Åslin på Räddningstjänsten och frivilliga i projektet.

Lyssna på radioreportaget här

여기에 라디오 클립을 들어.Problem med spelaren ovanför? Prova ljudfil i mp3 här.
– 의 이야기에 대해 알아보기 Sveriges Radio här.
.
.

Två bränder i Holm senaste månaden
Brand i Österström i mitten av juni.Hitintills har Holms Förstärkta Medmänniskor ryckt ut till totalt sex olyckor och bara under de senaste veckorna var det två bränder i bygden. I Österström hjälpte förstärkta medmänniskor till med att snabbt evakuera en gasoltub och bränsledunkar ur en brinnande ladugård (förråd) innan det var rökfyllt och bäddade såvida för Räddningstjänstens insats. Som regel vid explosionsrisk när liv inte finns att rädda lämnas annars egendom att brinna upp.
Läs mer om branden på N4U.se.
(Bilderna kan krångla i mobil, men fungerar bättre på dator.)

Deltidsbrandman Jonas Engman eftersläcker på Ön i vid Nortjärnsgårdarna i Vike.

.
Förra veckan deltog även frivilliga vid en en skogsbrand på en ö vid Nortjärnsgårdarna i Vike. Med hjälp av att låna en båt av bybor för att ta sig ut till ön kunde man med hink och vatten praktiskt taget släcka hela branden innan Räddningstjänstens ankomst. Läs artikel på ST.nu.
(Bilderna kan krångla i mobil, men fungerar bättre på dator.)
.
.

이 밖에 어떤 홀름 제세 동기입니다. 반자동 변형 자체를 분석하고 충돌하는 경우를 판정하거나 심장 마사지 호흡을 계속한다면. .
Förutom vid bränder larmar SOS Alarm även vid trafikolyckor, drunkning och misstänkta hjärtstopp. Tidigare larm i Holm då förstärkta medmänniskor har deltagit har varit gräsbrand, soteld och två hjärtstopp.
..

Fler frivilliga förstärkta medmänniskor behövs i Holm
I Holm är ett femtontal personer med i projektet och när SOS Alarm får ett samtal om en olycka i bygden får dessa ett SMS och kan då (om de har möjlighet) hjälpa till. Flertalet deltagare bor dock i nuläget samlade i Anundgård och fler rådiga personer spridda runt om i Holm behövs! Kan du tänka dig, utan förpliktelser, att hjälpa till vid en olycka? Förhoppningen är att vi på sikt kan få Förstärkta Medmänniskor spridda runt om i hela Holmbygden.

당신이 원하는 수행?!
여기에 관심을 등록. Uppgifterna skickas vidare till Räddningstjänsten. 홀름 지역에 흩어져 바라건대 우리가 결국 강화 얻을 수있는 동료.
* = (필수)
(확인은 전자 메일로 전송됩니다.)


프로젝트의 첫 번째 알람에 대해 읽어보기, 심장 마비.Numera är det nio byar med i projektet. Förutom Holm, är det Skatan, Norrhassel, Sulå och Indal i Sundsvalls kommun. Överturingen, Byberget och Naggen i Ånge kommun, samt Ljustorp i Timrå kommun. Läs fler reportage om projektet i Holm med film- och radioklipp här.
.

Lär dig Holms hjärtstartare (올레 Frisks 현관에 저장)
홀름에서 심장 선발 스웨덴 지침을 말하고하는 방법을 정확히 알려줍니다.


시계 및 홀름에서 제세 동기의 모델을 사용할 수를 사용하는 방법.

TV4 Nyheterna; 자원 봉사자는 마을에서 livräddar

HOLMS에 대한 TV 보고서는 동료를 강화 참조.
근원: TV4 순 스발; 자원 봉사자는 마을에서 livräddar 14/5 2014.

홀름에 대한 긴급 정보
Mer information om nödsituationer och vilken hjälp som finns att tillgå i Holm hittar du här under Holmbygden.se/akut.

회신을 남겨주

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 표시됩니다 *