Energy Aros verba iactare et tenentium suorum

Aros Energideklarationer säger upp hyresgäster efter Uppdrag Gransknings reportage. Företrädare i företagets anbud till Migrationsverkets asylboenden rings upp av Östersundsposten, men ingen vill svara på frågor.

När Aros Energideklarationer i våras skickade sitt anbud till Migrationsverket för asylboende i bl. autem. Holm och Tobo utanför Uppsala gjorde man det med lägenheter som det redan bor människor i. Under sommaren har man försökt få ut hyresgästerna i Holm på olika sätt. Nu försöker man göra detsamma nere i Tobo, trots att hyresgästerna har kontrakt och rätt att bo kvar.

Ultima Mercurii die famam rei a review Assignments et tenentium suorum de et in ipso Tobo consociationes subsunt vigilantiae Aros Energideklarationers habitationi. Michael Sterner societatis dicit se in progressio should satus dialogum instituunt quo et per visibilia creationis. Alternis sermonibus contra bonum tradit Arbetarbladet quae nunc dicta Aros Energy pro iactare nolo de tenentibus Tobo. Nunc stat in tenentes Association habitant 'plagam.

Ex eorum tenentibus Holm processum mittentes. M. Hamberg qui maioris est dominus Aros Energy abiecit et verba illius de vetustissima in Holm tenet ultimum anni. Licet non semper fuit quod est ex municipio possessio eius in possessionem, Marum et coactus a societatibus Hambergs Fagerhyltan discedere domum suam in Holm. In iustus 20 dies, ne ipsa profecta.
- nolo me moveo, quia habitabat in Holm omni vita mea, inquit.
20/4 2012 ST: Nu Ma cum suis in Holm Read more about parte tenentis qui semper est sed foras mittetur.

Heri quoque scripsit pluribus articulis Östersundsposten Energy Aros ex alia turma, declarationibus,, Aliquam Tea Widéen. In pluribus locis in adiacente prouincia in duas societates quaerebant iubet accommodationem ad asylum. Secundum ad imaginem Dei facta est ei proprius, societatibus addicit, ille et proprietatibus suis asylum accommodationem, etsi scriptum non habent, quod sint res, de Swedish Donec adipiscing Board.

RIP vocant Donec adipiscing Board si quaerit et operatur Counsel Kent Juhlén non invenient eam novis. – “iam, cogito. Det är ju i så fall en oriktig uppgift”, svarar han. Kent Juhlén säger vidare att Migrationsverket utreder företagen.

ÖP ringer även upp Tea Widéen, men då svarar istället Teas dotter Pia Karlsson från Bräcke. En Pia Karlsson med telefon i Bräcke står även som kontaktperson för Aros Energideklarationer och i Bräcke finns bara en Pia Karlsson.
ÖP frågar om det är hon som är den Pia Karlsson i Aros Energideklarationers anbud.
– Nej, det är inte jag, svarar Pia.
Hur kan det komma sig att ni råkar ha samma namn?
– Det kan jag inte svara på, jag vet inte vad Aros Energideklarationer är och förstår inte vad du pratar om, säger Pia Karlsson.

Pia Karlsson och förre ägaren för “Skandalhusen” i Holm Johan Stendahl hade tillsammans tidigare ett asylboende i Hälsingland som fick stänga efter en skandal med bland annat obetald moms och arbetsgivaravgifter.

Länkar till artiklar
25/11 RUINA: Migrationsverket utreder företagen
25/11 RUINA: Här vill de starta flyktingboende
25/11 RUINA: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 RUINA: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 VX Uppland P4: Cras ante Skolvägen “Man lämnar husen mer eller mindre vind för våg Lyssna på radioreportage om lägenheterna som förklaras som hälsorisker.
20/11 News possessionem: Uppdrag Granskning i Tierp
27/10 VX Uppland P4: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo

Leave a Reply

Curabitur sit amet. Velit sunt insignis *