DICTIO! Energy Aros dicta continue emere domos in Holm

Idag krävs varsamhet och att man kollar upp vilka man har att göra med vid bostadsaffärer i Holm. Trots alla rubriker med Aros Energideklarationer och Johan Stendahls gamlaSkandalhusi höst, så fortsätter företaget att försöka köpa nya bostäder i Holm. Under hösten har de omnämnts med bland annat anbudsfusk till Migrationsverket, felbehandling av egen utländsk personal, myndigheters förelägganden, försummade hyresgäster och misskötta fastigheter.

Så sent som för drygt en vecka sedan ringde Bengt Staaf till bostadsrättsföreningen i “per vicos” vid skolan i Anundgård och ville köpa en ledig 4:autem där. Quartus autem tempore per ordinem, ut sic Aros Energy dicta sunt trying impetro in apartment in diversis hominibus. Hoc mane autumnus, conata est emas a Fredrik Wedelstam qui erat hebdomada una tantum in CEO (!) et “Magnus Karlsson Pär”, et alias dicit Ioh Stendahl simulare esse. cum BRF:Si qui fiduciam ilice Castor suspected irregularibus,, non posset recte responsum est semper suspicionibus noluerunt ea uendere. Factum est ergo hoc, quod de quaestione utrum illa de Aros Energy dicta erant emens sic ille qui ad apartment emptio, Sustulerunt iterum in responsiones.

Lika oklara besked var det i slutet av augusti när HBU kontaktade Bengt Staaf angående ett strömavbrott i deras (frun Lis och svärfar Bernts) fastighet “Seniorem domus”. Det var då en hemlig person som inte kunde namnges som skulle kontaktas angående problemen. Aros Energideklarationer hade Bengt Staaf bara hört talas om trots att företaget begärde in hyran för deras egna hyresgäster. Några dagar senare offenliggjordes Migrationsverkets tilldelningsbeslut för Aros Energideklarationers asylboende i fastigheten. Några veckor senare var Bengt Staaf styrelsesuppleant i företaget och två månader senare i oktober blev han därtill majoritetsägare av Aros Energideklarationer (som även äger “Doctores 'residentias”).

Aros Energideklarationer och Bengt Staaf har trots återkommande förelägganden och skrivelser inte fullgjort sina åtaganden varken gentemot myndigheter eller sina egna hyresgäster. Brister med svartmögel och ventilation som finns har de inte gjort någonting åt. Inte heller skottas och sandas det idag vid Pensionärhemmet, vilket ägare enligt lag är skyldig att göra. Bengt Staaf är upplyst om problemen och har lovat att de skall ordnas, men trots att de äger fastigheten har ingenting hänt på hela vintern.

På dagen före julafton fick däremot den inneboende barnfamiljen i Anundgård besked av styrelseledamoten Michael Sterner om att de måste flytta ut. Et turba facta saepe conati sunt diversimode ad familia. Ultima aestate, pretium non potentia sunt, ut sine se domi potentiae, duabus (!) et hebdomades lauandi locus scala submoveretur aliquot menses. Hoc non obstante hoc quod omnis societas habet ius ad familiam opprimere,, et habitabunt ius vocatos tenura. Etiam Stendahl Johannes Magnus Karlsson pia et ipse est in contactu cum ex ea familia, et ut conatus, etsi “non habet proprietatibus facere”.

Hoc tempore, peccati reus ero in ordinem Aros Energy praedicationes ex illo inter alios Opera Agency. byta ut fönster i familjens bostad och då passar de återigen på försöka tvinga barnfamiljen att flytta ut. Renoveringar som går att göra utan att man flyttar ut.

Ny VD för Aros Energideklarationer”, “Hus får säljförbud”, “Stendahl i rätten
Läs relaterade nyheter i annan media senaste månaden.

.
Lägenheten på Nybyggena valde bostadsrättsföreningen istället att sälja till en småbarnsfamilj som flyttar till Holm i dagarna. Varmt välkomna till Holm!

Leave a Reply

Curabitur sit amet. Velit sunt insignis *