Melior chance of superstites quaedam casus in Holm gratias ago voluntariorum!

Thomas Åslin visade HLR på församlingshemmet.
Thomam de Aslin Västbyn exaltat cardiopulmonary resuscitatio in domo paroeciali.

I veckan anordnades ett nytt utbildningstillfälle för både gamla och nya frivilliga i projektet Förstärkt medmänniska. Intresset var stort för att kunna hjälpa medmänniskor i en nödsituation och det kom många nya frivilliga Holmbor. Dessa kan om de har möjlighet och är i närheten hjälpa till vid en olycka i Holm. Med tanke på att framkörningstiden för ambulans och räddningtjänst är lång kan det vara helt avgörande. Vid ett t.ex. ett hjärtstopp minskas chanserna att överleva med 10% per minut. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara totum 70% att överleva.


Quam operatus est?

Quando aliquis vocat 112 Auxerunt operante accidens traffic accidentis classifies, notam, aut submersi sint in suspected cardiac prensionem Holcus “terrorem regio” statim mittere a text nuntius ad volunteers. Haec igitur si potes facere possunt ante bet (nihil existit officium). Est autem regio 15 Magnus Holm km ab Ecclesia scriptor, mutatum autem potest sic vel sic attenuata fuerit particeps scriptor mobile phone, est fretus in.

Mang Rann paroecialem domum altario praesto fuit.In proximo rat,?
Et videbit amplius Read fabulam rat a proximo tuo rem et rationem facti est homo hic, si vis adaugeri in Holm.
holmbygden.se/akut

Leave a Reply

Curabitur sit amet. Velit sunt insignis *