Missioun Audit Aen Aros Energy Deklaratioune

Missioun Audit Aen Aros Energy Deklaratioune.Owend 20:00 SVT 1 Aen missioun Kritik Aros Energy Deklaratioune an Fagerhyltan. Déi selwecht Firma, déi Eegeschafte vun Holm Pärel Pläng Asyl Ënnerkunft hei a ronderëm Schweden déi schwedesch Migratioun Verwaltungsrot.
Misskötseln av fastigheterna i Holm har varit påtaglig under åren sedan Johan Stendahl, flertaligt dömd och konkursad, köpte dem med Master Bob Collection (senare Toboholm). Ägarskapet övergick sedan till Fagerhyltan, Svenska Hembygdsfastigheter och nyligen vidare till ägarna Aros Energideklarationer. Johan Stendahl har alltjämt stannat kvar som representant förfastighetssköteselnför de olika ägarna.

Aros Energideklarationer och Fagerhyltan samtidigt ägt fastigheterna i Tobo, utanför Uppsala. Även där har många hyresgästerna genom åren fått stå ut med oegentligheter och haft problem med hyresvärdarna. Dessa oegentligheter med hur fastigheterna skötts och hur hyresgästerna i Tobo bemötts synas ikväll av Uppdrag Granskning.
13/11: Läs mer om kvällens program på Hyresgästföreningens tidning Hem & Loyer.

Se Uppdrag Gransknings avsnitt om Aros Energideklarationer och Fagerhyltan här.

Verloossen engem Antwort

Är Email Adress gëtt net publizéiert. Néideg Felder sinn markéiert *