HSK ຂອງ “Guldfemman” ປິດ

Guldfemman.Holms SK’s guldfemmantävling är avgjord och resultatet blev ca. 8000 kr till klubben. Första priset i tävlingen gick till Ing-Marie Nordberg med lagetIng-Maries guldgossar”.

Förr i tiden var det bingo som gällde på Vike skola vilket senare avlöstes med Bingolotto hemma i sofforna. Det är ingen hemlighet att det är en stor utmaning att få ekonomin att gå ihop i föreningen. I år provade Holms Sportklubb en ny variant för att få klirr i klubbkassan – “Guldfemman”. En tävling med möjlighet att sätta en slant på laget med möjlighet att vinna en fotbollsresa eller något annat nöjesevenemang. Målet var att tjäna pengar och samtidigt kunna öka intresset runt föreningen och matcherna.

ການຮັບລາງວັນຄັ້ງທໍາອິດໄດ້ combed ເຮືອນຂອງ Ing-Marie Nordberg. A ບັດຂອງປະທານແຫ່ງ 4000 SEK ກັບການເດີນທາງກິລາບານເຕະຫຼືກິດຈະກໍາບັນເທີງອື່ນ ໆ. ການຮັບລາງວັນທີສອງໄປ Niklas Wikholm ຮັບກຽດສັກສີທີ່ຈະໄປຢູ່ໃນສໍາລັບການຟຣີແລະໄດ້ຮັບການເບິ່ງເກມເຮືອນທັງຫມົດໃນໄລຍະ 2014. ການຮັບລາງວັນທີສາມແມ່ນພ້ອມຮັບຄູປອງ SEK 300 ເພື່ອÖsterströms Mansion ແລະໄດ້ຊະນະໂດຍບໍ່ Hill. ຜູ້ໃຫຍ່ທີ່ສຸດແມ່ນ Holm ຂອງກິລາສະໂມສອນ. ຈໍານວນທັງຫມົດຂອງintäckternaແມ່ນ 7750 SEK ເພື່ອປະສົມຈາກສະຫນັບສະຫນູນທັງຫມົດ. ເງິນດັ່ງ. ສາມາດໄດ້ຮັບການນໍາໃຊ້ສໍາລັບ camp ກິລາບານເຕະເປັນ, ກິລາຫລືອາກາດເພີ່ມເຕີມໃນບານເກມ.

HSK ຂໍຂອບໃຈທັງຫມົດປະກອບສ່ວນສະຫນັບສະຫນູນຜູ້ທີ່ປະກອບສ່ວນໃນໄລຍະລະດູການທີ່ຜ່ານມາ!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

ອອກຈາກ Reply ເປັນ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍ *