Ko te fekumi whakarurutanga tuatahi ki te tutukitanga whare ahakoa tono Tinihanga

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: tuhinga teka ki te Poari Hekenga, Nukua F-pupirikana me te ingoa kamupene hou

 

 

Waiho i te Reply

Ka kore e whakaputaina tō wāhitau īmēra. Kua tohua ngā āpure e hiahiatia ana *