HBU håller årsmöte 20/3

Во вторникот, 20:e mars håller Holmbygdens Utveckling årsmötд. Добредојдовте да дојде и да го слушнете, пијат кафе и да биде на развивање на нашата област Holm.

Време и место: 20/3 19:00 на Församlingshemmet.
Прочитајте повеќе за HBU и она што изгледа.

Поддршка на нашите руралниот развој и Приклучи се во (50 kr)!

Pulkåkning och korvgrillning i Allbergsbacken på sportlovsonsdagen 7/3

Allbergsbacken.
På onsdagen 7 март. 17:00 är det pulkåkning, korvgrillning och kaffe i “Allbergsbacken”. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
.
#ShepherdsHut bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en skotertur till brasan. добредојден!

лице за прашања Контакт
Никлас 0730-332944
.
.

PS. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? Ова е благодарение на вашето членство, може да се реши овој! 😉

Види насоки и да прочитате повеќе да Allbergsbacken или да се види порано слики од Allbergsdagen.

Musikvideo från Holm med Jessica och RockyI helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på popmuzik.se.

Ingegerd vann delikatesskorgen i medlemsutlottningen!


Vi från Holmbygdens Utveckling, #ShepherdsHut, vill tacka alla våra medlemmar för året 2017. Efter en liten värvningskampanj ökade vi från ca 60 до 100 medlemmar vilket visar ett engagemang för vår bygd och även ett ekonomiskt tillskott för vår verksamhet.

Vi utlovade en utlottning bland våra betalande medlemmar och vi hade den 8 december glädjen att få överlämna en delikatesskorg till en glad och tacksam Ingegerd Sjölander i Vike. Stort grattis!

Vill du bli också bli medlem eller passa på att förnya ditt medlemskap för 2018, läs mer här på holmbygden.se/medlem.

HBU vill även passa på att tillönska alla en riktig God Jul!
Styrelsen HBU