Мразот е на G

Според чистење на лицето и расчистување на мраз лизгалиштето на Anund фарма училиште, тие треба да се започне со оваа оваа недела. Се надеваме дека наскоро skiable!

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *