концерт

image

На Водици часот. 18 го стави на концертот во Holm црквата не помалку од Timrå Машки хор и солист Кристина Elversson пеат божиќни песни.
Свештеникот Ларс J Хус и Кантор Фредрик Nestorsson Pettersson.

слободен прием! Добредојдовте!

Прочитај повеќе
Timrå Manskörs hemsida och Holms konsertprogram
црквата и парохијата Холм е, Црква календар M.M..

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *