Бензинска пумпа во моментов е оневозможено

За жал, на бензинска пумпа во моментов е оневозможено. Ние би сакале да ги предупредиме сите возачи, et скутер. па како да се земе тоа во предвид и не треба да се стои.

HBU F / Т работа итно на проблемот и се надевам да се извршува на пумпата во блиска иднина. Дознајте повеќе за услуги овде.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *