Есен серија се подготвени Холмс SK

Ажурирани:
Шест тима ќе се натпреваруваат за 4:на
Holm за предност е во тоа што само седум од осумте тима кои можат да одат нагоре во Div. 4. Здружението Medelpads Фудбал најави дека IFK Сундсвал 3 не можат да напредуваат во години, прочитате зошто подолу. Веројатно исто така Fränsta ИК avhängda и не треба да претставува закана за непречено врвот борба. Така, тоа изгледа да се биде шест екипи лево кој ќе се бори за дивизија 4 2014.

Сега есен серија биле подготвени за Medelpad Фудбал. Во тој Holm SK дојде во горната половина на серијата се квалификува на тимот да поделба 5 луѓето им се и затоа мора да се борат за промоција во четврто одделение. Со него од регуларниот дел од сезоната ќе се тимови 75 % на нивните точки со нив, кои претходните средби против инфериорни тимови ќе биде помалку важно од есен рунди од плејоф.

Неверојатно рамномерно финалето
Тоа ќе биде многу мазна плејоф оваа есен, кога седум од осумте тима се во рок од само три поени. Нешто може да се случи и на секој натпревар е неверојатно важно. ИНА Сундсвал 3 не може да се зголеми, бидејќи тие веќе имаат тим во четврто одделение и ќе може да има само еден тим на клубот по серијата. Om приклучете ИНА 2 одат од 4:на (кои се чини дека да се прави во моментов) тие ќе се разбира, не го имаат. Сепак, тоа не е можно да се “сретнат во лифт”, така што IFK 2 и 3 interchanged помеѓу Div. 4 и 5. срам ИНА 3 одат во такви случаи се сведува на ДИВ. 6 (ако станува било како, подоцна глава…).

ако игра- и вежбање. Научете како можете лесно може да ги стави во вашиот мобилен календар.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/маса - Табела, резултати итн.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync совпаѓа / обуки со мобилен или Google вашиот календар!

Есен маса завршницата денес

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *