Тоа оди против волк зима во Holm

Холмс Verbesök во црквата.Природни Живот посетуваме поблиски. Веќе блиску до природата Holm има неколку егзотични предатор видувања. Овој викенд може да биде волк гледа во средината на Anundgård, Holm.

Big Bear осуден во Liden..
Во селото и неговата околина, неодамна е забележан мечка во селата. Пред две недели sköts Покрај голем Бјорн i Liden. Нешто порано се многу ретки. Прочитајте на статијата ST.
.
Рисот беше виден на дворот во Gimåfors..

Во август, имаше и рис само околу една парцела во Gimåfors, при што една фарма даноци загинаа.
* Рисот на сликата нема никаква врска со дело.
.
.Црквата е Holm.
Дури и повеќе тешко да се победи, сепак, беше дека во саботата вечер може да се види ли волк Anundgård. Тоа беше во текот на една вечер прошетка на локалните жители виде поголем животно прошетка само неколку метри Црквата е Holm. Волк со голема бушава опашка се движи во средината на селото. Во еден момент тие двајцата имале контакт со очите и полагање возач престана, а исто така имав задоволството на гледање на предатор. Тогаш тие го направија волк вистинска надеж на црквата хеџ и исчезна на север со ниша inching нагоре кон училиште.
.
.
Што волкот беше во црквата да се направи е јасно. Можеби Посетата беше од верска природа или посета на било земја во прилог на познати? Можеби постои мечка погребан…

Полициски час или туристичка дестинација
А сегашниот прашање е толку јасно и ако тоа е опасно да одат на отворено во текот на ноќта. Волци, сепак, е исклучително редок опасни за луѓето, и историски документирани само некои enstaka vilda vargattacker под 1700- и почетокот на 1800-тите. Една надеж е дека тоа може да им помогне на област со зголемување на протокот на туристи и фанови кои сакаат да го видат на волкот. Можеби локалните отворено компанијата влезе тргување да организира патувања во Holm со волк сафари во иднина.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *