ЦЕЛ (не) украдена на лизгалиштето!

ажурирани 11/1:

  • Додека чекате за да се испуштивме лизгалиште на мраз сега е uppskottad лизгалиште во Church Bay со совршена мраз!
  • Целта сега е откриена! За среќа, тоа не беше украдена, но понекогаш позајмени под контролирани услови.

 

Слична цел е украдена од мраз лизгалиштето i Anundgård.Еден од målburarna на Anund MANOR SCHOOL се чини дека биле украдени! Оваа тажна вест е откриена вчера за време на посета на училиштето. Само еден од кафезите, на погоре, тогаш остана. Не постои индикација поблиску од кога исчезна, но, најверојатно, неодамна во декември-јануари.

Има ли некој кој не знае ништо за ова?!
Коментар подолу или контактирајте со нас!
.

Општина Сундсвал не се ослободам повеќе во Holm
Од друга година зеде Општина Сундсвал без да го информира некој одеднаш отстранети лизгалиште i Anundgård. Изгледа дека е потребно повеќе на друго место. Минатата година, тие не мислеше ослободам било мраз, но по притисок од #ShepherdsHut тие тоа го правеше во секој случај.

Оваа година, општината повторно не беше планирано да се организира мраз лизгалиште во Holm на сите. HBU сега повторно е во контакт со општината Сундсвал и најави дека мислиме дека тоа е под презир дека тие исто така треба да се намали на ова со нас. Даночни пари, дури и од страна на жителите Холм и разочарувачки е што тешко било која услуга не чини да се врати во селата.

HBU сега преговара решение за ова. Деталите не се закова, но кратко, тоа значи дека општината гарантира дека барем бидете подготвени мраз. Тогаш ние самите ќе треба за да работи. Решение што не е потребно и на други места во општината, но очигледно потребата да се добие само нашите мраз Flushed. Лизгалиштето ќе почне црвенило кратко време!

Голема благодарност до членовите HBU дека се овозможи на лизгалиштето во зима!
Тогаш нашата асоцијација мора да аплицираат за грантови за одржување на лизгалиштето, мора да признаеме нашите членови во нашата апликација. Така, може да се покаже она што многумина Holmbor тоа е зад барањето да има мраз лизгалиште во Holm. HBU него би сакал да кажам голема благодарност до сите оние кои неодамна се приклучија на HBU напред 2014 а во исто време ни овозможува да имаме лизгалиште на мраз оваа година!
Поддршка лизгалиштето и HBU вас со! Дознајте повеќе за да стане членка на HBU за само femtiolapp.
(“Приклучи се сега” откриени при “Контакт” во менито.)
.

Лизгалиштето диско, исто така, 2014?
Holm светлина во диско светло.HBU план да се повторува популарен настан минатата година со мраз диско оваа зима. Можно е проследено “паб навечер” со Трубадур-Мајк. Ние ќе се врати со повеќе информации за ова. Прочитајте и видете убави слики од минатогодишната мраз диско

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *