ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Aros енергија декларации продолжат да купуваат домови во Holm

Idag krävs varsamhet och att man kollar upp vilka man har att göra med vid bostadsaffärer i Holm. Trots alla rubriker med Aros Energideklarationer och Johan Stendahls gamla “Skandalhus” i höst, så fortsätter företaget att försöka köpa nya bostäder i Holm. Under hösten har de omnämnts med bland annat anbudsfusk till Migrationsverket, felbehandling av egen utländsk personal, myndigheters förelägganden, försummade hyresgäster och misskötta fastigheter.

Så sent som för drygt en vecka sedan ringde Bengt Staaf till bostadsrättsföreningen i “населби” vid skolan i Anundgård och ville köpa en ledig 4:на där. Det var den fjärde gången i ordningen som Aros Energideklarationer försökte komma över lägenheten genom olika personer. Tidigare i höst har man försökt köpa den genom Fredrik Wedelstam som var VD under endast en vecka (!) и “Pär Karlsson”, ett alias Johan Stendahl sägs utge sig för att vara. Då brf:en i Holm och förvaltaren Castor misstänkte oegentligheter, inte kunde få raka svar och det ständigt var mystiska omständigheter valde de att inte sälja till dem. Så var det även denna gång och på frågan om det rörde sig om Aros Energideklarationer som var köparen och syftet med lägenhetsköpet, svävades det återigen på svaren.

Подеднакво јасно кажа дека е на крајот на август, кога HBU контактиран Бенгт Staaf за прекинување моќ во нивните (сопруга Ли и татко-во-Bernts) сопственост “Pensionärshemmet”. Тоа беше тогаш непозната личност која не може да биде именуван, кои ќе бидат контактирани за проблемите. Aros енергија декларации се Бенгт Staaf само слушнале за, иако тоа го побара изнајмување на своите станари. Неколку дена подоцна offenliggjordes миграции одлуки за распределба за Aros Energideklarationers сместување баратели на имот. Неколку недели подоцна, Бенгт Staaf заменик-директор на компанијата, а два месеци подоцна, во октомври, тој беше во прилог мнозински сопственик на Aros енергија декларации (кој исто така е сопственик на “наставникот домување”).

Aros Energideklarationer och Bengt Staaf har trots återkommande förelägganden och skrivelser inte fullgjort sina åtaganden varken gentemot myndigheter eller sina egna hyresgäster. Brister med svartmögel och ventilation som finns har de inte gjort någonting åt. Inte heller skottas och sandas det idag vid Pensionärhemmet, vilket ägare enligt lag är skyldig att göra. Bengt Staaf är upplyst om problemen och har lovat att de skall ordnas, men trots att de äger fastigheten har ingenting hänt på hela vintern.

På dagen före julafton fick däremot den inneboende barnfamiljen i Anundgård besked av styrelseledamoten Michael Sterner om att de måste flytta ut. Компанијата во неколку наврати се обиде да добие семејството на различни начини. Минатото лето, тие не му обрнаа моќ, така што тие се без електрична енергија во вашиот дом за две (!) недели и перење соба е исклучено за неколку месеци. Сето ова и покрај фактот дека компанијата нема право да ги принуди на семејството, кога тие се нарекуваат мандат и законско право да се живее. Дури и самиот Јохан Stendahl и Пиа Карлсон е во контакт со семејството и се обиде да ги добие, иако тие “веќе не има својства да се направи”.

Овој пат вината Aros енергија декларации на налог од Агенцијата за животна средина, кој меѓу другите. byta ut fönster i familjens bostad och då passar de återigen på försöka tvinga barnfamiljen att flytta ut. Renoveringar som går att göra utan att man flyttar ut.

Ny VD för Aros Energideklarationer”, “Hus får säljförbud”, “Stendahl i rätten
Läs relaterade nyheter i annan media senaste månaden.

.
Lägenheten på Nybyggena valde bostadsrättsföreningen istället att sälja till en småbarnsfamilj som flyttar till Holm i dagarna. Varmt välkomna till Holm!

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *