Во живо: Холмс SK – Essviks АИФ

Натпревар на Денот живо! Осигурајте се дека имате најдобар квалитет на менувачот во долниот десен. Во случај на технички проблеми, обидете се наместо канал HSK е holmssk.se/youtube.

денес 19:00 hemma på anrika Holmvallen lirar Holmarna ikväll. Holmbygden.se livesänder matchen. Tabellläget hittar du längre ner.

постава, Натпреварот најавите и резултати, текстот во секој натпревар, бесплатно овде!

поток вечерашната (“вградени” погоре): https://youtu.be/2bEeTRZEHp8
HSK:од страна на YouTube-каналот: holmssk.se/youtube

Tabelläget

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *