Првиот барателите на азил во скандал куќи и покрај барањата на мамење

Барателите на азил се преселија во скандал куќи.Вечерва беше првиот новодојдените барателите на азил во Холм и т.н. “Skandalhusen”. По неколку години на безброј барања со очигледни мамење и сопственост промени помеѓу познаници од поранешниот сопственик банкрот Јохан Stendahl постојано се сомнева дека се зад, се чини дека сега мораше да потпишат договори со шведскиот миграција одбор.

Вечерва, во неделата вечер, а потоа дојде на првата баратели на азил и се пресели во. Нема информации се обезбедени во областите на ниту Миграционната или сопственикот Хакан Ларсон Bilkonsult – сега го промени своето име на фирма за руда Својства АБ.

Прочитајте повеќе за претвора во рогоносец и сомнежи зад:
28/11 Хакан Ларсон / "руда Properties": Лажни документи до Одборот за миграција, вовлечен F-данок и новото име на компанија

 

 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *