Holm влакна Годишен состанок 12/6 и известување за широкопојасен интернет!

Холм-фибер малиHolm влакна стопанско здружение на годишното генерално собрание (годишен состанок) недела 12 јуни во. 17.00 Конференција за дрво магнат & Центар за обука во Österström. Во округот Управниот одбор, исто така, се донесуваат одлуки за нашата апликација од страна на 31 мај (!), со што резултатите се однесуваат на наплата се надевам дека може да се претстави на годишната средба.
Земете можност да плаќаат никакви такси извонредна!
Прочитајте повеќе тука.
годишниот надоместок 100:- до BG 500-0229. Напиши fastighetsbet. и објавување име.

Поради тоа што е многу важни информации, кои потоа ќе бидат објавени, важно е дека сите членови се во можност да го пријавите на годишниот состанок.
дрво магнат Бесплатно кафе и торта!

добредојден!

Прочитајте повеќе за здружување и членување во holmbygden.se/holmfiber.

pdf Читање на информации и агенда.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *