Господар готвач од Холм и Liden училиште во Белата Водич-финалето

готвачи: Општина Сундсвал е навистина добар во оброците во училиштата и има добиено не помалку од осум номинации во ТС…

Објавено од Heja Sundsvall den 12 септември 2016

сопствен господар готвач Холм е Глен прошири (телевизија. на сликата) Оди до Малме Бела испраќачи помогнеме Помлад Гала. Liden училиште ресторан имено беше номиниран за оваа година е најдобар!
Сите не можат да се сеќавам училиште храна како повеќето вкус кулинарски патување секој ден. Можеби ќе се следниве Lidens skola på facebook , сепак, дознав дека постои друга реалност во која денес. Студентите од Holm, Indal и Liden ќе Liden училиште неодамна има задоволството да гледаат напред кон ручек секој ден. на sidan може да се види една прослава оброк по друг светкавите изнесена со состојки варен во вашата сопствена кујна. Пркосејќи скромен matkassa, тоа ќе биде со големо знаење на луксузни и добра во секој случај. Многу се должи само на нови готвач Глен прошири, како и минатата година, семејството се преселило во Холм и сега работи во училиштето кафетеријата како готвач. Денес, исто така наречен господар готвач! Заедно со неговиот персонал, Глен година имено земени Liden на познатите White Guide Juniors Натпревари номинации Година Училиште ресторан 2016. Само да посакате Глен и Liden школа за среќа во натпреварот!

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *