информации Landsbygdsriksdag 2018: Дискусија за рурални прашања во парохијата куќа 23/11 на 19

Сите Шведска ќе живее организира состанок во Holm 23 ноември.

на 23/11 соединенија и е генерално во Холм-Indalsälven-Liden поканети да разговараат за рурални работи. Тоа е организација Сите Шведска ќе живее (HSSL) одржување на седницата, па дури и политичари се поканети. Средбата е дел од подготовките за т.н. рурален парламент ќе се одржи во Вестернорланд 2018 и кога се дава селата околу постои можност да се докажат во локални активности. За сите нас да биде со, нуди HSSL Вестернорланд, Општина Сундсвал локалните комитети сега во првиот состанок.

Време и место: среда 23/11 на. 19-21, куќа на парохијата во Holm.pdf
постер: Ако сакате да печатите на поканата или да постават еден постер преземете тука .

Добредојдовте на наградува вечер, Ние нудиме освежување!
HSSL Västternorrland & Општина Сундсвал локалните комитети

регистрација (за fikats доброто) најновите 21/11. Одберете го бројот и притиснете книга. Умерено облачно! (извор.)
Исто така е можно да се e-mail Кристина Antonsen на antonsenc@gmail.com Eller sms'a / ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Никлас / #ShepherdsHut).


obs! Тоа е во ред датум погоре известување. Точниот датум е 23/11.

.На состанокот во рурални работи.
Сите Шведска ќе живее (HSSL) е национална организација која ги претставува приближно 5 000 локалните групи развој низ целата земја. HSSL е исто така на располагање во земјата- и општинските. Прочитај повеќе.
Landsbygdsriksdagen е еден од најголемите стадиони за локален развој и рурални прашања и се организира на секои две години, од средината на 1990-тите од страна на сите Шведска ќе живее. Прочитајте повеќе тука.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *