Годишен состанок Gimåfors Bygdegårdsförening

Тогаш тоа е време повторно за Gimåfors заедница центар асоцијација Годишен состанок. На годишниот состанок ќе се одржат в недела 26 февруари во 15.00 во центарот на заедницата во Gimåfors. Учествуваа и вообичаен годишен состанок на преговорите и по завршувањето на годишниот состанок, што се наоѓа на издржување. Ако сте со здружението имате прашања или предлози, се чувствуваат слободни да поднесе предлог до годишен состанок.

За прашања, Ве молиме контактирајте Стефан
следат 070-326 62 20.

добредојден

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *