HSK годишен состанок во неделата 26/2

Добредојдовте на годишниот состанок Спорт клуб е Холм е во Holm Vallen во неделата 26 февруари 18.00.
освежителни пијалоци се сервира.
Прочитајте повеќе за Холмс Sportklubb.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *