Pulkåkning во Allbergsbacken среда 8/3

Allbergsbacken.
На денот на зимските празници син 8 март. 17:00 е “Allbergsdagen”, редовен настан во кој се поканети Holm големи и мали да дојдат и да се создаваат и tobogganing во Allbergsbacken. Алтернативно, само висат на колбас или чаша! Доаѓаат и си одат, пијат кафе или печење.
колбаси..
#ShepherdsHut нуди топли кучиња и кафе! Сега таму е паркинг направени над ридот, исто така,, Инаку, тоа е добро да се земе на моторни санки турнеја на огнот. добредојден!

лице за прашања Контакт
Маријана 076-114 07 07

PS. Дали сте знаеле дека HBU залага за електрично осветлување во Allbergsbacken и ќе го задржи на падините работи за сите деца во област? Ова е благодарение на вашето членство, може да се реши овој! 😉

Види насоки и да прочитате повеќе да Allbergsbacken или да се види порано слики од Allbergsdagen.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *