Конечно влакна време! – понуда t.o.m. 31/3!

Сега е вистинско време за да се поврзете со широкопојасен област Holm влакна. Овие денови Holm Влакна членови доби понуда во сандачињата каде што до 31 Март може да се придружи за намалена цена на 18 400 kr (1500 KR составен од зборови. ценет 19 900 kr). Дури и оние кои не сакаат да ги користат услугите денес, поврзете куќата за идните потреби!

Напорна работа од октомври 2013
Тоа е по околу 3,5 Години на напорна работа од Holm Влакна качи со членовите на засилувања, состаноци, апликации M.M.. како што сега е јасно дека постои ServaNet дека ќе се повлече нето во Holm. ServaNet исто така е компанија која ќе го направи меѓуградски фибер-оптичка мрежа од Сундсвал, што значи дека повеќе луѓе ќе можат да се приклучат од надвор Holm Влакна сливно.

Вклучено копа во куќата на понудата
Во раните фази, има разговор на соединение себе мора да се организираме за погребот на кабел во Holm и ти самиот би можел да застане на свои копање последната трошка до ѕидот на куќата. денес на придонес, сепак, вклучува и копање на целиот пат, и правење дупки во ѕидот. Ние не знаеме денес, ако сакаат или имаат потреба од услугите на мрежата, исто така можете да се чека со претплата. На овој начин, куќата се уште се поврзани на мрежата, што само по себе ја зголемува вредноста на имотот значително повеќе од цената на намалување на. Распоредот е да се стави лопата во земјата во последните три месеци, во јуни.

Holm влакна стопанско здружение
Здружението и натаму се разбира да го следат процесот на влакна цртање денес, иако ServaNet преземено во текот на барањето и задача против Каунти одбор. Но, сега тоа е до секој поединец да изберат дали ќе имаат влакна или не. Постои така нема заедничка одлука асоцијација за ова. Каква улога Holm Влакна тогаш ќе мора во иднина ќе бидат презентирани и дискутирани на годишната средба во доцна пролет и конечно реши на членовите. Прочитајте повеќе тука за Holm влакна и претходните статии.

Информации за кутија за ServaNet понуда

За повеќе информации во врска со спектар на услуги, За пресметка на пример, услови M.M.. може да се најде во мејлинг.

Не само влакна
Како и многу други рурален развој е проширување на широкопојасен интернет во Холм не само за самата работа – брз интернет, ТВ услуги и IP телефонија. Да се ​​развие област се комбинираат за да се создаде основни услови за иднината. Да ги сумира потребата да се биде на патување Holm Влакна одбор allra första facebookinlägg citeras; “Ние сакаме да ја претстави работата во тек за да се осигура дека нашата татковина ќе имате пристап до виталните широкопојасна мрежа за нашата татковина да продолжат да живеат и да се развие во иднина. Дозволете ни да им даде можност да живееме во нашата убава татковина нашите деца и внуци и други.”

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *