Годишен состанок на Holm Fiskevårdsområde недела 19/3

.

.

Во неделата, на Холмс FVO годишен состанок на куќата на парохијата на 18:00. Добредојдовте да се слушне за изминатата година, учествуваат во годишниот состанок документи и чуе што се случува во Holm fiskevårdsområde.

Прочитајте повеќе за Холмс риболов.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *