F.d. Ин Östbyn продаваат!

Поранешниот Ин зграда со текот на годините им значи многу на област Holm, вклучувајќи изградба на парохијата и разузнавач колиба. Во текот на изминатата деценија се претвори во сместување и сега е на продажба.

Куќи во 2-приказна за големо семејство со единствени можности. 6 r k o кои 3 ул спална соба. Доградба со гаража. LAKE VIEW. Способност за сместување генерација.

Добредојдовте на екранот вторник 18 kl.17 април:30 – 18:15!
.
Види повеќе слики и да прочитате повеќе на веб-страницата на брокер
Östbyn 121, Michael Trolle

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *