Holm бисер – Песочна Näsets кампување за продажба!

Сега е можност да се здобијат со добро воспоставена кампување во Holm Море
Плажа во Калифорнија. добар развој, уникатна
убава плажа локација Holmsjön. 39 караван сајтови. 3 колиби
за изнајмување. ресторан. оган јами. земја прошетки.

Види повеќе слики и да прочитате повеќе на веб-страницата на брокер:
Sandnäset 124, Michael Trolle

Видете и на страница: “Слободно време / Активности на Sandnäset

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *